Χασάν : Ο ιδανικός «δεύτερος» επιθετικός…

Χασάν : Ο ιδανικός «δεύτερος» επιθετικός…

Πιστός στρατιώτης ο Χασάν, δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στις άλλες ομάδες της Superleague, θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Υπάρχει το… πολυβόλο Ελ Αραμπί, που δεν αφήνει την χαραμάδα, για είσοδο στο αρχικό σχήμα.

Ο Αχμέντ Χασάν είναι ο ιδανικός «δεύτερος» επιθετικός, είναι ο παίκτης που θα ήθελε κάθε προπονητής να τον έχει στην διάθεσή του. Πρότυπο επαγγελματία. Θα μοχθήσει το ίδιο, είτε μπει στο ματς στις καθυστερήσεις, είτε ξεκινήσει βασικός και φυσικά δεν πρόκειται να δυσανασχετήσει, αν καθίσει στον πάγκο.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, ο Χασάν έφτασε τα 31 σε 67 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Σχεδόν ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια, αριθμός εντυπωσιακός αν υπολογίσουμε και τον χρόνο συμμετοχής. Συνήθως, ο Αιγύπτιος δεν αγωνίζεται μεγάλα χρονικά διαστήματα…

Η περίπτωση του Χασάν, αποτελεί μία ακόμη δικαίωση για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο πορτογάλος ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτησή του το 2018. Ήταν αυτός που ζήτησε από την διοίκηση να τον αγοράσει από την Μπράγκα, το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν αυτός που περίμενε να αναρρώσει σ παίκτης από τον κορονοϊό, που τον ταλαιπώρησε αφάνταστα.

Στον Ολυμπιακό υπήρξαν σκέψεις για απόκτηση επιθετικού, λόγω του προβλήματος υγείας, αλλά ο Μαρτίνς περίμενε. Ο 27χρονος επιθετικός ανάρρωσε, πάτησε και πάλι γερά στα πόδια του και άρχισε και πάλι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να δίνει βαθμούς και προκρίσεις στην ομάδα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι το γκολ του Χασάν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αυτό που κράτησε τον Θρύλο, ζωντανό στην Ευρώπη.

Κατά τα άλλα, οι Πειραιώτες κέρδισαν στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα. Η εντυπωσιακή παρουσία του Χασάν (δύο γκολ και μία ασίστ) επισκίασε την πολύ καλή εμφάνιση του Ανδρούτσου. Ο νεαρός παίκτης, αποτελεί ένα νέο… στοίχημα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής θέλει να τον μετατρέψει σε σύγχρονο δεξί μπακ και ο 23χρονος δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Παρά την απόκτηση του Λαλά, θα πάρει σίγουρα και άλλες ευκαιρίες. Για τον απλούστατο λόγο, ότι ο Μαρτίνς είναι δίκαιος και όσοι παίκτες μοχθούν και ακολουθούν τις εντολές το, επιβραβεύονται. Τα παραδείγματα, ουκ ολίγα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ