Άρης : Ο μόνος που μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό

Άρης : Ο μόνος που μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει.

Άρης και Ολυμπιακός δίνουν σήμερα το πρώτο παιχνίδι τους για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο αντίπαλοι θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι το ζευγάρι στον τελικό της διοργάνωσης που θα κρίνει τον τίτλο. Συγκρούονται, άλλωστε, οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Αυτό δεν το δείχνει μόνο η ανάγνωση της βαθμολογίας, όπου βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις. Το σημαντικότερο είναι οτι αποδεικνύεται από την εικόνα των δύο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν έχει πετύχει λίγα ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι οτι η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει γίνει πολύ ελκυστική στα μάτια των ουδέτερων.Χαίρονται να κάθονται και να βλέπουν παιχνίδια της.

Ο Άρης στα μάτια της φίλαθλης Ελλάδας είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η μοναδική ομάδα που μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό. Ο μοναδικός αντίπαλος που μπορεί να τον αποκλείσει από την συνέχεια του θεσμού.

Χωρίς, φυσικά, να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες της συγκεκριμένης σειράς παιχνιδιών, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ ποιοτικό, που τρέχει ένα αήττητο σερί.

Πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, όμως, είναι και ο Άρης. Που φέτος διαθέτει το βάθος στο ρόστερ, προκειμένου να μπορεί να καλύπτει προβλήματα απουσιών, ακόμα και αν είναι τόσο σημαντικές όσο αυτές των Γκαρσία και Ματίγια.

Το σημερινό παιχνίδι έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτό της προηγούμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Αν όμως ο Άρης το πιστέψει και αν οι παίκτες του εφαρμόσουν πίστα το αγωνιστικό πλάνο, μπορεί να τα καταφέρει.

Το κύπελλο, άλλωστε, είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Άκη Μάντζιου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Άρης θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Τα δύσκολα, εξάλλου, είναι για τους δυνατούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ