Ολυμπιακός : Τα δυο «βέλη» στο πλάνο του Μαρτίνς

Ολυμπιακός : Τα δυο «βέλη» στο πλάνο του Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στηρίζει μεγάλο μέρος του πλάνου του σε δύο «βέλη» που μπορούν να... πληγώσουν την Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη», με την ομάδα του Πειραιά να φιλοξενεί την Αϊντχόφεν στο «Καραϊσκάκη» για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τους Ολλανδούς στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς και στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης στην αποψινή αναμέτρηση.

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι πειραιώτες έχουν δύσκολη αποστολή καθώς καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επισημάνει στους παίκτες του, τις δυσκολίες που έχει η πρώτη κόντρα με την Αϊντχόφεν.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πλάνο του Πορτογάλου προπονητή, αφορά την αξιοποίηση των δύο ακραίων μπακ του Ολυμπιακού, καθώς ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στις δύο μεταγραφές που έκανε η ομάδα του τον Γενάρη.

Ο λόγος φυσικά για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Κένι Λαλά, οι οποίοι θα είναι στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μολδαβός και ο Γάλλος μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδος απέναντι στους Ολλανδούς κι αυτό ακριβώς περιμένει και ο 51χρονος κόουτς της ομάδας του λιμανιού.

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στους δύο παίκτες κάτι που άλλωστε φάνηκε και από την ανάλυση του Πορτογάλου για την μεγάλη αναμέτρηση.

Είναι προφανές με βάση τα όσα είπε ο Μαρτίνς σε Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, ότι περιμένει το τέλειο ματς και από τους δύο, εστιάζοντας και στις βοήθειες που μπορούν να δώσουν στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα που έχουν Ρέαμπτσιουκ και Λαλά και το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο έμπειρος τεχνικός, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ανεβάσματα των δύο παικτών.

Η εντολή του προπονητή των ερυθρόλευκων προς τους δύο ακραίους μπακ είναι να «πληγώσουν» με τις προωθήσεις τους την αμυντική γραμμή της Αϊντχόφεν και παράλληλα ζήτησε γρήγορες επιστροφές.

Τόσο ο Μολδαβός όσο και ο Γάλλος έχουν τις δυνάμεις για να πετύχουν στην δύσκολη αποστολή που θα έχουν και ο Μαρτίνς ζητάει από τους ακραίους μαπκ της ομάδας του να δώσουν πλάτος αλλά και ταχύτητα στο επιθετικό παιχνίδι των πειραιωτών.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει δείξει από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του με την φανέλα του Ολυμπιακού πως έχει προσαρμοστεί σε αυτά που ζητά ο προπονητής του, ενώ σε ότι αφορά τον Λαλά, ο Γάλλος έχει την ποιότητα για να προσφέρει άμεσα στους ερυθρόλευκους.

Βεβαίως θα πρέπει εδώ να σταθούμε και στα αμυντικά καθήκοντα των δύο παικτών, με τον Μαρτίνς να επισημαίνει πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τις κόντρες που θα επιχειρήσουν οι Ολλανδοί.

Η ουσία είναι πως ο Μαρτίνς στηρίζει πολλά στην παρουσία των δύο ακραίων αμυντικών και δεν είναι τυχαίο πως είχε να πει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνιστούν απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ