Άρης : Ενώνονται γιατί τον φοβούνται

Άρης : Ενώνονται γιατί τον φοβούνται

Η δυναμική που βγάζουν οι κιτρινόμαυροι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι η αιτία των όσων βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Άρης έχει καταφέρει με την εικόνα του στο γήπεδο να πείσει και τους πιο δύσπιστους οτι είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Για όσους περίμεναν με αγωνία από αγωνιστική σε αγωνιστική να…ξεφουσκώσει και σε όσους θεωρούσαν οτι θα έχει ημερομηνία λήξης, δυστυχώς ο καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος και είναι αμείλικτος.

Η εικόνα, μάλιστα, του Άρη είναι αυτή που έχει προκαλέσει φόβο. Ο Άρης δεν ήταν ποτέ μια συμπαθητική ομάδα για τους υπόλοιπους. Είναι τεράστιο μέγεθος και διεκδικεί αυτό που του ανήκει.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως, είναι καλύτερος αγωνιστικά απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες εκτός από τον Ολυμπιακό Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να αντέξουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άρης αναγκάστηκε να παίξει σε ένα γήπεδο … βούρκο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η αντίστοιχη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού αναβλήθηκε.

Ακόμα και σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, όμως, η ομάδα του Μάντζιου κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Μανσίνι, το γκολ, όμως δεν μέτρησε εξαιτίας του λανθασμένης εκτίμησης της φάσης από τον διαιτητή.

Ο Άρης, αναγκάστηκε, επίσης να αγωνιστεί σε ένα Κλεάνθης Βικελίδης, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου ήταν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα καλυμμένος με χιόνι, με οτι κινδύνους αυτό εγκυμονούσε για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ακόμα και έτσι, όμως, κατάφερε να σκοράρει με τον Γκάμα και το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μπερτόλιο σε μια οριακή φάση, ένω ακούσαμε στο βίντεο της ΚΕΔ να σχολιάζουν στο VAR «Σώστε και δώστε». Απίστευτα πράγματα.

Λίγο αργότερα, στο πέναλτι στην ανατροπή του Γκάμα στη μεγάλη περιοχή, δεν έκαναν καν τον κόπο να φωνάξουν τον διαιτητή στο VAR να δει την φάση. Αντί γι’ αυτό, ο Γκάμα ήταν αυτός που είδε κίτρινη κάρτα ,με την οποία συμπλήρωσε τέσσερις.

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι, κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στους ανθρώπους του Άρη να σκέφτονται οτι αν η ομάδα τους είχε δέκα βαθμούς λιγότερους, δεν θα είχαν αυτή την αντιμετώπιση.

Το κακό για όλους αυτούς, είναι οτι ο Άρης είναι πολύ δυνατός για να λυγίσει. Έδωσε μάχες, κέρδισε και έχασε, ποτέ όμως δεν προσκύνησε. Γιατί αυτός ο σύλλογος έχει τον πόλεμο στον DNA του…

Υ.Γ Σοκαριστικά πραγματικά και τα όσα κατήγγειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης, για τις απειλές σε βάρος της ζωής και της οικογένειας του. Θα υπάρχει, άραγε, η ίδια ευαισθητοποίηση και γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, απο κάποιους που το στόμα τους …πιάστηκε να κάνουν αναφορές σε «rapid tests τις τελευταίες ημέρες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ