Ο κυνικός Ολυμπιακός θα τιμωρήσει τα ρίσκα των Ολλανδών

Ο κυνικός Ολυμπιακός θα τιμωρήσει τα ρίσκα των Ολλανδών

Με σοβαρότητα και πολύ τρέξιμο ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους αφιονισμένους Ολλανδούς που θα μπουν στο γήπεδο αναλαμβάνοντας ρίσκα.

Εκτός από τον δημόσιο λόγο όπως αυτός εκφωνείται μπροστά στις κάμερες της συνδρομητικής τηλεόρασης, υπάρχει και ο ιδιωτικός. Αυτός που ακούγεται από τον προπονητή όταν κλείνουν οι πόρτες και μένουν όλοι στα αποδυτήρια. Εκεί λοιπόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διαβάσατε στο 10.gr ο Μαρτίνς τα είπε ένα χεράκι στους παίκτες του.

Διότι ναι μεν η κούραση και οι τραυματισμοί αλλά φάνηκε καθαρά πως ο Αρης έβαλε δύσκολες ασκήσεις τους ερυθρόλευκους που δεν τις έλυσαν με τον καλύτερο τρόπο. Το να προσπαθείς στο δεύτερο ημίχρονο και να καταγράφεις μόλις δυο κεφαλιές από στημένες φάσεις δεν περιποιεί τιμή στους παίκτες του πρωταθλητή. Κι όχι μόνο αυτό. Δημιουργεί και ανησυχία ενόψει της ρεβάνς με την Αϊντχόβεν.

Πέρα από αυτό όμως είναι γεγονός ότι η ομάδα του Μαρτίνς πάλεψε για να κατακτήσει μια διαφορά ασφαλείς στο πρωτάθλημα και δεν έχει κανένα λόγο να αρχίσει να της σκορπά και μάλιστα μέσα στο Φάληρο. Να παίζει κάθε αγωνιστική αλκή μια ομάδα είναι δύσκολο. Να εμφανίζει εικόνα όπως αυτής το δεύτερο ημίχρονο είναι ανησυχητικό.

Βαθμούς θα μπορούσες να χάσεις και παίζοντας καλά. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Να παίζεις άνευρα και ασύνδετα, συνιστά πρόβλημα. Κι επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα ότι το μυαλό ήταν αλλού δεν είναι πειστική εξήγηση. Εχοντας παιχνίδια στην Ευρώπης στη μέση της εβδομάδας, χτίστηκε η διαφορά. Μην ξεχνιόμαστε.

Βεβαίως, όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει ο αριθμός των παιχνιδιών που έχουν δώσει οι παίκτες τόσο πιο πολύ μπορεί να νιώθουν καταπόνηση με δεδομένο ότι η προετοιμασία το καλοκαίρι δεν ήταν κανονική. Ωστόσο το βαθύ και πλήρες ρόστερ που διαθέτουν οι ερυθρόλευκοι επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό να γίνεται η διαχείριση της καταπόνησης.

Οσοι παρακολούθησαν την αδυναμία του Βαλμπουενά να σπριντάρει για να κυνηγήσει μπαλιές που του έκαναν στον χώρο θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Ούτε μπορεί να εξηγηθούν με την κούραση οι επιπολαιότητες του Σέμεδο και του Σα. Και οι επιπολαιότητες σε ματς όπως αυτό της Πέμπτης στοιχίζουν ακριβά. Ολα αυτά φαίνεται ότι προβληματίζουν τον Μαρτίνς που δεν άφησε το χρόνο να περάσει και μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά το ματς με τον Αρη και την ισοπαλία.

Με σοβαρότητα και πολύ τρέξιμο ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους αφιονισμένους Ολλανδούς που θα μπουν στο γήπεδο αναλαμβάνοντας ρίσκα. Κι ο σοβαρός Ολυμπιακός -κυνικός όπως είναι φέτος- θα τιμωρήσει τα ρίσκα κάνοντας εύκολη τη βραδιά του στην ολλανδική πόλη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ