Ολυμπιακός : Η πάσα «επιστήμη» και τα γκολ του Εμβιλά

Ολυμπιακός : Η πάσα «επιστήμη» και τα γκολ του Εμβιλά

Ο Μαντί Καμαρά και ο Γιαν Εμβιλά «καθάρισαν» για τον Ολυμπιακό και στον Βόλο, πραγματοποιώντας μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στον Βόλο, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 2-1, έχοντας για πρωταγωνιστές τους δύο αμυντικούς μέσους.

Ο Μαντί Καμαρά και ο Γιαν Εμβιλά ήταν οι δύο παίκτες που έκριναν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση υπέρ των πειραιωτών και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την εικόνα των δύο παικτών στα τελευταία παιχνίδια.

Σε ότι αφορά τον Καμαρά, ο διεθνής Αφρικανός χαφ είχε την εξαιρετική πάσα στον Μπρούμα στην «πλάτη» της άμυνας του Βόλου στην φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας για μιαν ακόμα φορά πόσο σημαντικός είναι και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Καμαρά έχει κάνει «επιστήμη» αυτές τις πάσες προσφέροντας εξαιρετική δημιουργία στην ομάδα του και πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι για μιαν ακόμα φορά ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ σε φάση που έφτιαξε ο Καμαρά.

Ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδος παίζει κομβικό ρόλο και στον συγκεκριμένο τομέα και είναι από τα «βαριά χαρτιά» του προπονητή του Ολυμπιακού.

Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε πως ο Καμαρά ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο και ήταν αυτός που πήρε στις «πλάτες» του την ομάδα του λιμανιού.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως η καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 24χρονος μέσος είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες, ειδικά τώρα που έρχονται και τα δύο σημαντικά παιχνίδια με την Άρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Καμαρά που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην χθεσινή επικράτηση των πειραιωτών. Καλό παιχνίδι έκανε και ο άλλος αμυντικός μέσος των πειραιωτών, ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του λιμανιού.

Ο Εμβιλά βρέθηκε στο σωστό σημείο για να στείλει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα, αλλά θα πρέπει να σταθούμε και στις άλλες επιθετικές προσπάθειες που είχε ο Γάλλος.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός των πειραιωτών είχε ανεβάσματα στην περιοχή του Βόλου, επιχείρησε σουτ για να απειλήσει την αντίπαλη εστία και ήταν αυτός που προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα του Βόλου, παίζοντας πολλές φορές σαν έξτρα παίκτης στην επίθεση, όπως για παράδειγμα στην φάση του γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Εμβιλά είχε σκοράρει και στον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη και όταν ο αμυντικός μέσος προσφέρει γκολ, μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.

Ο Εμβιλά έχει βοηθήσει και σε αυτό τον τομέα στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι βρήκαν γκολ και από τον διεθνή μεσοαμυντικό.

Οι πειραιώτες στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη και ο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα που θα παρατάξει στο Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ