Το πρόβλημα έχει δύο λύσεις

Το πρόβλημα έχει δύο λύσεις

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκός έχει ένα μοναδικό τρόπο να… χύνει την καρδάρα με το γάλα. Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι πέτυχε ένα μεγάλο σερί, επανέκαμψε στη μάχη για την τετράδα και έμοιαζε έτοιμη να ολοκληρώσει την αντεπίθεση της. Το αποκορύφωμα της ολικής επαναφοράς ήταν η επικράτηση επί […]

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκός έχει ένα μοναδικό τρόπο να… χύνει την καρδάρα με το γάλα. Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι πέτυχε ένα μεγάλο σερί, επανέκαμψε στη μάχη για την τετράδα και έμοιαζε έτοιμη να ολοκληρώσει την αντεπίθεση της. Το αποκορύφωμα της ολικής επαναφοράς ήταν η επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Κάπου εκεί, ως δια μαγείας, όλα χάθηκαν… Ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε, αποκλείστηκε άκοπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο ήττες και στο πρωτάθλημα έχει μία ήττα από τον Παναιτωλικό και μία ισοπαλία με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κυρίως, όμως, η ομάδα που είχε δημιουργήσει προσδοκίες και έδειχνε ικανή να πετύχει κάτι, καταρρακώθηκε ξανά στον κόσμο της. Γιατί το δεύτερο μεγάλο ξενέρωμα μετά την αποσύνθεση που είχε περιέλθει το σύνολο του Ντάνι Πογιάτος, δύσκολα θα ξεπεραστεί από τους οπαδούς του Τριφυλλιού. Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχουν τα Play Off της Superleague.

Πλέον, ο Γιάννης Αλαφούζος, ως το αφεντικό του μαγαζιού, έχει δύο επιλογές για τη συνέχεια. Ένα δίλημμα που πηγάζει από τα αποδυτήρια και από την άσχημη σχέση ανάμεσα στον προπονητή και σε κάποιους παίκτες. Ένα πρόβλημα που ποτέ δεν επιλύθηκε, απλώς κρύφτηκε από τη λάμψη του νικηφόρου σερί.

Ο Αλαφούζος είτε θα στηρίξει τον Λάζλο Μπόλονι με εμφατικό τρόπο, ακόμα και με μία καρατόμηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε θα ακούσει τους παίκτες, δρομολογώντας την αποπομπή του Ρουμάνου. Καμία από τις δύο λύσεις δεν είναι εύκολη και έχει κόστος. Επίσης, έχει αμφίβολη κατάληξη, γιατί ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν έχει δημιουργήσει σταθερές που θα απορροφήσουν τους κραδασμούς.

Προς το παρόν, ο Αλαφούζος δεν έχει τεθεί ενώπιον της ανάγκης να αποφασίσει. Αλλά ας μην κρυβόμαστε, η σκόνη κάτω από το χαλάκι θα σηκωθεί σύντομα. Και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να μην την αγνοήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ