Άρης : Το πλάνο θα του δώσει την πρόκριση

Άρης : Το πλάνο θα του δώσει την πρόκριση

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα παραταχθεί αποφασισμένη και θα πρέπει να λειτουργήσει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή στο σημερινό (20.00) παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πιο μεγάλο παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου -μέχρι το επόμενο- για τον Άρη, είναι το σημερινό (20.00) στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναμέτρηση που κρίνει τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το έργο της ομάδας του Άκη Μάντζιου, φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Αν, όμως, υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να το πετύχει, αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να τον αποκλείσει από την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, αυτή είναι ο Άρης.

Αυτό έχει φανεί , άλλωστε σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο σημερινοί αντίπαλοι για το πρωτάθλημα και το πρώτο του κυπέλλου.

Το αγωνιστικό πλάνο είναι αυτό που θα δώσει στον Άρη την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Για την ακρίβεια η πίστη εφαρμογή του στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες.

Ο Άρης δεν έχει κανέναν λόγο να βιάζεται στη σημερινή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι και με υπομονή να ψάξει το γκολ, που θα του χαρίσει την πρόκριση.

Παράλληλα, θα πρέπει να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία του, την οποία άλλωστε οι κιτρινόμαυροι έχουν κρατήσει ανέπαφη σε 15 παιχνίδια.

Σημαντικές οι απουσίες των Γκαρσία και Ματίγια, όμως ο φετινός Άρης έχει και πληρότητα και ποιότητα στο ρόστερ, για να τις αναπληρώσει.

Ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα κάνει σε ότι αφορά το βασικό σχήμα ο Άκης Μάντζιος, το σημαντικό είναι οτι όσοι ξεκινήσουν σήμερα το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, να πιστεύουν οτι θα πάρουν την πρόκριση, να είναι αποφασισμένοι.

Ο Άρης χρειάζεται πίστη εφαρμογή του αγωνιστικού του πλάνου, αποφασιστικότητα και λίγη τύχη, αν θέλετε, για να πάρει μια μεγάλη πρόκριση.

Δύσκολο το έργο του. Αλήθεια είναι. Πρόκειται για μια ομάδα, όμως, που έχει μάθει στα δύσκολα. Για να γίνεις άλλωστε βασιλιάς στην ζούγκλα, πρέπει να «σκοτώσεις» το λιοντάρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ