Ολυμπιακός : «Κανονιές» πριν τους «κανονιέρηδες»

Ολυμπιακός : «Κανονιές» πριν τους «κανονιέρηδες»

Προπόνηση για τον Ολυμπιακό το ματς με τη Λαμία, που είχε στο μυαλό του την Άρσεναλ.

«Όταν οι άλλοι σταματούν η Duracell συνεχίζει» έλεγε ένα παλιό διαφημιστικό σλόγκαν. Και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνουν από κούραση, ούτε από το απαιτητικό πρόγραμμα. Συνεχίζουν ακάθεκτοι για την υλοποίηση των όλων των στόχων, έστω και αν παίζουν ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν. Μάλιστα από την αρχή του νέου έτους δεν έχει υπάρξει ούτε μία εβδομάδα για ξεκούραση!

Πώς λοιπόν να μην νιώθει ευλογημένος ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως ο ίδιος δήλωσε μετά τη πρόκριση επί του Άρη; Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει την τύχη να συνεργάζεται με παίκτες που θα ξεπεράσουν τις αντοχές τους και τους εαυτούς τους για το καλό της ομάδας. Θυμίζω ότι οι «ερυθρόλευκοι», ουσιαστικά δεν έχουν κάνει διακοπές το καλοκαίρι και μπήκαν στη νέα σεζόν χωρίς κανονική προετοιμασία. Το γράφω ξανά, γιατί αρκετοί δεν το θυμούνται. Και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι απλά αυτά τα πράγματα.

Ήταν δεδομένο λοιπόν, ότι άπαντες στο λιμάνι είχαν το μυαλό τους την μάχη με την Άρσεναλ. Το ματς με τη Λαμία έπρεπε να γίνει και οι Πειραιώτες το είδαν σαν μια καλή προπόνηση. Να παραμείνουν «ζεστά» αρκετά βασικά στελέχη και να έχουν ρυθμό, ενόψει της αναμέτρησης με τους Άγγλους.

Προς Θεού δεν λέμε ότι οι νταμπλούχοι είδαν το ματς σαν αγγαρεία. Φάνηκε άλλωστε στο πρώτο ημίχρονο. Σοβαροί και ορεξάτοι παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι και με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισαν το ματσάκι. Τρία γκολ για πλάκα (όταν στο 10’ το σκορ είναι 2-0 δεν υπάρχουν και πολλά να πεις…), με το πρώτο και το τρίτο να είναι πανέμορφα. Μετά πάτησαν φρένο γιατί έτσι έπρεπε, καθώς ακολουθεί το μεγαλύτερο ματς της σεζόν (μέχρι το επόμενο…).

Δεν ήταν τυχαίο, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε στο ημίχρονο τον Φορτούνη και στη συνέχεια τους Μπουχαλάκη και Ελ Αραμπί.

Οι τρεις… σωματοφύλακες πήραν τον χρόνο που έπρεπε και στη συνέχεια αποσύρθηκαν για γεμίσουν τις… μπαταρίες ενόψει Άρσεναλ. Δυστυχώς για τον πορτογάλο τεχνικό, οι αλλαγές ξεκίνησαν νωρίτερα και χωρίς να είναι δική του απόφαση. Η ενόχληση στη μέση που ένιωσε ο Μπα, οδήγησε το προπονητικό τιμ σε αναγκαστική αλλαγή και φυσικά όλοι ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό και ο δυναμικός αμυντικός να μπορέσει να αγωνιστεί την Πέμπτη το βράδυ.

Και για να το πω και απλά, έλεος πλέον με τις ατυχίες πριν από κρίσιμα παιχνίδια. Πέρυσι στον επαναληπτικό με τους Γουλβς, έμεινε εκτός ο Σα και τώρα πριν την Άρσεναλ το ίδιο συνέβη με τον Σεμέδο. Ας ελπίσουμε να μην τριτώσει το κακό με τον Μπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ