ΠΑΟΚ : Γκαρσία σε σύγχυση, οπαδοί σε απόγνωση, Ιβάν στο Ροστόφ…

ΠΑΟΚ : Γκαρσία σε σύγχυση, οπαδοί σε απόγνωση, Ιβάν στο Ροστόφ…

Καλύτερα να μην πήγαινε να μιλήσει ο Ουρουγουανός τεχνικός. Κάθε του φράση και μια μαχαιριά στον οπαδό που θέλει την ομάδα του να βλέπει από το ίδιο ύψος τον Ολυμπιακό.

Ποιος θα ήθελε το βράδυ της Κυριακής να είναι στη θέση του Πάμπλο Γκαρσία; Ο ίδιος το σκεφτόταν να πάει στην κάμερα του συνδρομητικού και κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις. Από Τούμπα ξέρει πολύ καλά και γνώριζε ότι η κατάσταση μύριζε μπαρούτι. Πιθανά να είχε πληροφορηθεί πως ο Πασχαλάκης δεν πέρασε καλά στις εξέδρες όταν οπαδοί (;) της ομάδας τον πήγαν καροτσάκι ξεσπώντας στην οργή τους σε αυτόν που στο κάτω-κάτω δεν έπαιζε στο ματς.

Για την ψυχολογία του μέσου οπαδού του ΠΑΟΚ δεν λέει τίποτα ότι η ομάδα διασώθηκε τελευταία στιγμή με την ισοπαλία. Όταν δεν μπορείς να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα οφείλεις τουλάχιστον να καθαρίζεις τα ματς με τον συμπολίτη Αρη. Άγραφος νόμος είναι αυτός και ο ΠΑΟΚ τον παραβίασε φέτος και τις δυο φορές που συνάντησε τον Άρη. Πήγε λοιπόν ο Γκαρσία μπροστά στην κάμερα και είπε ότι η απουσία του Τζόλη στοίχησε στην ομάδα του διότι αναγκάστηκε να βάλει τον Ουάρντα στα αριστερά. Ισως να μην γνώριζε ότι από τη θέση αυτή έχει κάνει ο Αιγύπτιος τα περισσότερα παιχνίδια του στην Ελλάδα.

Είπε επίσης ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να συνειδητοποιήσουν οι νέοι παίκτες της ομάδας το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια, τι να κάνω δεν έχω ενναλακτικές επιλογές και θα αναδείξω νέους παίκτες. Πως να τα χωνέψει όλα αυτά ο οπαδός που βλέπει να μην αναφέρεται ούτε ως επιδίωξη η διεκδίκηση του πρωταθλήματος και για τη νέα χρονιά. Καλύτερα να μην πήγαινε να μιλήσει ο Ουρουγουανός τεχνικός. Κάθε του φράση και μια μαχαιριά στον οπαδό που θέλει την ομάδα του να βλέπει από το ίδιο ύψος τον Ολυμπιακό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να είπε απλώς την αλήθεια. Διότι αν βάλουμε κάτω τους παίκτες του Άρη και τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έχει χρηματοδότη τον Ιβάν Σαββίδη θα βρούμε μικρές διαφορές. Κι αν έτσι έχουν τα πράγματα δεν φταίει ο Γκαρσία που τα λέει δημόσια. Φταίει ο Σαββίδης που άφησε να αποψιλωθεί η ομάδα και να χάσει βασικά στελέχη της. Διότι σήμερα είναι που προπηλακίζεται ο Πασχαλάκης. Αύριο ο πικαρισμένος οπαδός θα τα βάλει και με εκείνον που έχει την ευθύνη για τις επιλογές που γίνονται.

Κι είναι σίγουρο πως γρήγορα θα προσπεράσει τον Πάμπλο Γκαρσία και θα ασχοληθεί με τον πραγματικό υπεύθυνο της κατάστασης. Αυτά σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ. Στον Άρη ο Μάντζιος αναθεματίζει γιατί έχασε ένα αποτέλεσμα και μια πρόκριση στα τελευταία λεπτά και με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακές του. Άδικο για τον Άρη που πήγε στη βρύση και νερό δεν ήπιε. Όμως και αυτή η μαζική χωρίς συνοχή και σχέδιο άμυνα στα τελευταία λεπτά είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις ο προπονητής του Άρη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ