Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος φαινόμενο στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος φαινόμενο στην Ευρώπη!

96 χρόνια ζωής για έναν σύλλογο που γεννήθηκε για να βρίσκεται στην κορυφή. Έναν σύλλογο εκ των κορυφαίων της Ευρώπης.

Θυμάμαι ακόμη ήμουν παιδάκι… Μεγαλώσαμε με τον Ολυμπιακό στα γήπεδα, στις χαρές και στις λύπες, στα ωραία και στα δύσκολα, στους πανηγυρισμούς, στα όνειρα. Από τα «πέτρινα χρόνια» έως την «χρυσή εποχή» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. 96 χρόνια ζωής για τον κορυφαίο και μακράν του δεύτερου πιο πετυχημένου συλλόγου στην Ελλάδα. Και για έναν εκ των κορυφαίων της Ευρώπης!

Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ευρωπαϊκός σύλλογος, πρωταγωνιστής στην Ευρώπη. Είναι με διαφορά η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα της Ελλάδας. Σε όλα τα αθλήματα πρωτοπορεί, πρωταγωνιστεί. Απλά ρίξτε μια ματιά και βρείτε έναν παρόμοιο σύλλογο στην Ευρώπη όπως ο Ολυμπιακός.

Που η ποδοσφαιρική του ομάδα στην Ελλάδα της 20ης θέσης και της διάλυσης του ποδοσφαίρου της, βρίσκεται ανελλιπώς στους ομίλους του Τσάμπιονς και παίζει συνεχώς και στα νοκ άουτ της Άνοιξης με σπουδαίες προκρίσεις και αποτελέσματα.

Που η μπασκετική του ομάδα έχει φέρει 3 Ευρωλίγκες και έχει παίξει συνολικά 8 τελικούς, τους περσότερους τελικούς από κάθε άλλη στη χώρα μας. Που ο Ερασιτέχνης με τα αθλήματα του σαρώνει την Ευρώπη!

Η ομαδάρα του Πόλο με τα δύο Πρωταθλητριών Ευρώπης, η ομάδα του Βόλει, οι γυναικάρες με τα κόκκινα με τις ευρωκούπες αλλά και οι μεγάλοι αθλητές σε ατομικά αθλήματα που δοξάζουν την χώρα παγκοσμίως.

Ένας σύλλογος που δεν συμβιβάζεται ποτέ. Δεν έχει μάθει να εγκαταλείπει την προσπάθεια. Και όταν για λίγο πέσει βρίσκει τον τρόπο γρήγορα να ξανασηκωθεί. Και όταν όλοι τον «χτυπούν» κάτω από τη ζώνη ξέρει να μένει όρθιος και να αντεπιτίθεται θριαμβεύοντας!

Αυτό που συμβαίνει στα χρόνια της… εξυγίανσης είναι το τρανό παράδειγμα. Νόμιζαν ότι θα τον διαλύσουν και δεν κατάλαβαν πως τον γιγάντωσαν ακόμη περισσότερο. Έκαναν «ένα» την ομάδα με τον κόσμο και όλους όσους αγαπούν τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Και τα αποτελέσματα τα βλέπετε. Ο Ολυμπιακός πιο δυνατός από ποτέ.

Στα 96 του χρόνια έτοιμος για νέες επιτυχίες. Με όνειρα για τίτλους, διακρίσεις. Με την συγκυρία του αυριανού ματς με την Άρσεναλ που έρχεται για να μας αποδείξει πόσο έχει ξεφύγει από τα στενά ελληνικά πλαίσια.

Ο κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος της Ελλάδας, ο σύλλογος φαινόμενο της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ