Ολυμπιακός : +19, +20, +22. Να τα αφήσω ή δεν βάλατε μυαλό ακόμη;

Ολυμπιακός : +19, +20, +22. Να τα αφήσω ή δεν βάλατε μυαλό ακόμη;

«Παίζει» να είναι το μεγαλύτερο «ξεβράκωμα» που έχει γίνει ποτέ. Σε ένα πρωτάθλημα με τους «δικούς τους» όρους ο Ολυμπιακός τελείωσε την κανονική περίοδο με διαφορές… ακατάλληλες δια ανηλίκους. Και έχουμε και πλέι οφ…

Πως το έλεγαν-έγραφαν μετά από την ήττα, μοναδική φέτος, του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο οι «εξυγιαντές»; Θυμάστε; Τους είχε… μαράνει ότι δεν θα πάρει ποτέ αήττητο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός (σ.σ. άσε που έχει πάρει μπόλικα αλλά τι να τους πεις τώρα) και πανηγύριζαν.

Όπως πανηγύριζαν όταν με το «έτσι θέλω» τον έριξαν από την κορυφή και έκατσαν οι «δικές τους» ομάδες για δύο χρόνια. Νόμιζαν ότι «καθάρισαν» με τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αποστομωτική. Για την ακρίβεια… σβούριξε και σβουρίζει ακόμη. Και έχουμε ακόμη ΠΟΛΥ μέλλον!

Πέρσι η διαφορά έκατσε στο +18 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ μετά τα πλέι οφ. Τα πλέι οφ που αποδείχτηκαν τυπική διαδικασία. Ήθελαν τον πρωταθλητή να βγαίνει από τα πλέι οφ. Τι το ήθελαν; Και αν πέρσι το μαρτύριο ξεκίνησε στα πλέι φέτος το μαρτύριο τους δεν έχει τέλος! Αυτό που έγινε στην κανονική περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Σε ένα πρωτάθλημα που τα πάντα είναι… εξυγιαντικά και άκρως αντι-Ολυμπιακά το τέλος των 24 αγωνιστικών μας φέρνει στην εξής βαθμολογία.

Πάρτε βαθιά ανάσα. Ολυμπιακός 67 βαθμούς, μια ήττα τέσσερις ισοπαλίες, όλες 1-1 παρεμπιπτόντως.

Δεύτερος ο Άρης στο -16, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός από τα 10 ματς που έχει να δώσει στα πλέι οφ τα πέντε τα έχει «καβατζωμένα». Το λέω αυτό γιατί το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πάμε και στα γνήσια τέκνα της… εξυγίανσης. Κάπου στο βάθος του… πηγαδιού βρίσκουμε την ΑΕΚ στην Τρίτη θέση. Στο -19 από την κορυφή. Ο ΠΑΟΚ του… ισάξιου με τον Ολυμπιακό Γκαρσία στο -20. Ο ΠΑΟ στο -22.

Τις λες και μεγάλες τις διαφορές αυτές, νομίζω. Το κακό όμως για αυτούς είναι πως αυτή η κατάσταση με την τωρινή βαθμολογική διαφορά δείχνει καλή… Γιατί έχει 10 ακόμη ματσάκια που παίζουν μεταξύ τους άρα καταλαβαίνετε. Για αυτό και ο τίτλος του κειμένου. Να τα αφήσω ή δεν βάλατε μυαλό ακόμη;

Υ.Γ. Τα πλέι οφ προσφέρουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Μαρτίνς να δώσει ευκαιρίες σε καλά ματς σε νέα παιδιά. Όπως ο Σουρλής που το διάστημα που έπαιξε στη Λάρισα ήταν εξαιρετικός. Στην Λάρισα που ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ