Ζοσέ Σα : Το οφείλει στον εαυτό του και στον Πέδρο…

Ζοσέ Σα : Το οφείλει στον εαυτό του και στον Πέδρο…

O Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Λονδίνο και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει δύο παραπάνω λόγους για να μας θυμίσει ξανά ποιος πραγματικά είναι…

Στη Λάρισα ο Πέδρο Μαρτίνς «φώναξε» πως είναι δίπλα του. Στη πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα τρία χρόνια τώρα που υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη εστία. Στη Λάρισα είδε τον προπονητή του να τον στηρίζει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Για τον Ζοσέ Σα, περί ου ο λόγος, η στήριξη του Πέδρο Μαρτίνς είναι μεγάλη υπόθεση.

Ο προπονητής του όχι απλά του στάθηκε στις πρώτες… στραβές αλλά τον κράτησε στη δράση ακόμη και μετά από ένα σερί άσχημων εμφανίσεων, πολύ κατώτερων της πραγματικής του αξίας. Γιατί το κάνει ο Μαρτίνς;

Γιατί πραγματικά πιστεύει πως ο Σα μπορεί να γυρίσει το χαρτί και γιατί θεωρεί πως αυτή την στιγμή αυτός πρέπει να αγωνίζεται.

Στο Λονδίνο αύριο ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Για να την φέρει εις πέρας θα χρειαστεί να πιάσει… παραπάνω από άριστα. Το μεγάλο στοίχημα όμως για τον Ολυμπιακό είναι να αποδείξει, για άλλη μια φορά, πως βρίσκεται στους κορυφαίους εδώ και χρόνια και πως βραδιές σαν την αυριανή του ανήκουν.

Στο Καραισκάκη παρά τα προβλήματα του, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να παίξει με στόπερ τον Εμβιλά, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα που θα τον κράταγε ζωντανό για την πρόκριση. Συνέβησαν πολλά για να μην το κάνει. Ένα από τα αυτά ήταν η κακή βραδιά του Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας χρειάζεται ένα restart, μια μεγάλη βραδιά που θα βάλει τέλος στην αγωνιστική κατηφόρα και θα του δώσει πάνω από όλα ψυχολογία. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως αυτό του λείπει, δεν ξέχασε ξαφνικά την θέση.

Ο Ζοσέ Σα πρέπει να είναι ένα από τα βασικά «όπλα» του Ολυμπιακού στο Έμιρειτς όπως ήταν και πέρσι. Ο Πορτογάλος το οφείλει στον εαυτό του, στην ομάδα αλλά πάνω από όλα το οφείλει στον Πέδρο Μαρτίνς που τον στήριξε και τον στηρίζει στα δύσκολα.

Ποντάρει σε αυτόν σε ένα ακόμη δύσκολο ματς. Γιατί για τον Μαρτίνς και για όλους στον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ όλα είναι ένα… γκολ. Το 0-1 να γίνει και μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται…

Υ.Γ.: Ωραία ήταν η κλήρωση των πλέι οφ. Και ακόμη καλύτερο το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να γίνει (μαθηματική) απονομή στη Τούμπα και φιέστα στη Λεωφόρο. Και άσε τους… εξυγιαντές να τρέχουν στην ΕΠΣ Βοιωτίας και να παλεύουν για την ΕΠΟ. Την ώρα που παλεύουν για… Ευρώπη και καταρρέουν αγωνιστικά. Είναι πως βλέπει το ποδόσφαιρο ο καθένας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ