Για μας θα είσαι για πάντα ο κορυφαίος

Για μας θα είσαι για πάντα ο κορυφαίος

Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν, είναι και θα είναι ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μας στον μαγικό κόσμο του NBA

Προειδοποίηση. Το παρακάτω blog δεν είναι αντικειμενικό. Κάθε άλλο μάλιστα. Μπορεί ίσως και να δείχνει και παράξενο σε όσους δεν τον είδαν σε δράση. Σε νεαρά άτομα, που άλλοι έχουν μεγαλώσει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, άλλοι με τους Ουόριορς , ή άλλοι με τον Κόμπι Μπράιαντ. Για εμάς , όμως, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς στον NBA. Η αυτού μεγαλειότης του, Μάικλ Τζόρνταν.

Στο εξαιρετικό σημερινό θέμα του Γιώργου Πανταζόγλου, διάβασα ότι γίνεται σήμερα 55 ετών και το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, τι λες ρε φίλε. Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε παρακολουθώντας τους Σικάγο Μπουλς, που τρέχαμε να αγοράσουμε την φανέλα με το νούμερο 23 από το χαρτζιλίκι μας, που φωνάζαμε το όνομα του όταν σουτάραμε σε γήπεδα με τσιμέντο στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, ο «Air» δεν είναι απλά ένας σούπερ σταρ του μπάσκετ,

Ήταν ότι καλύτερο έχουν δει τα ματάκια μας στον μαγικό κόσμο του NBA. Ήταν ο άνθρωπος που είδαμε να αψηφά την βαρύτητα, είναι αυτός που έβαζε την μπάλα στο καλάθι με χίλιους τρόπους. Είναι αυτός που έπαιρνε την μπάλα στα δύσκολα. Αυτός που ονειρευόμασταν ότι θα γίνουμε ίδιοι κάθε μέρα, χωρίς το παιδικό μας μυαλό να αντιλαμβάνεται ότι , όσο να ναι, μας λείπει και λίγο ταλέντο βρε αδερφέ. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι για το NBA και για το παγκόσμιο μπάσκετ, ότι είναι ο Νίκος Γκάλης για το ελληνικό.

Ότι και να λένε τα νούμερα και οι αριθμοί, όσους σταρ , όσους υπερπαίκτες και αν δούμε να παίζουν στα γήπεδα μπάσκετ, ακόμα και ρομπότ να βάλουν, ποτέ δεν θα παραδεχτούμε ότι υπάρχει καλύτερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ