Ολυμπιακός : Για αυτό σε λένε ΘΡΥΛΟ!

Ολυμπιακός : Για αυτό σε λένε ΘΡΥΛΟ!

Μόνο περηφάνια για αυτή την ομαδάρα του Μαρτίνς που νίκησε ξανά στο Έμιρειτς την τεράστια Άρσεναλ και απέδειξε πως ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και πως θα μπορούσε ξανά να την αποκλείσει!

Πώς να μην νοιώθεις γεμάτος και περήφανος για αυτή την ομάδα. Για τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς, για τον Θρύλο της Ελλάδας, το καμάρι της χώρας που απέδειξε ξανά πως ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων, των ασταμάτητων αγώνων, μετά από το άτυχο πρώτο ματς στο Καραισκάκη όπου του πήγαν όλα στραβά αναγκάζοντας τον σε μια ήττα που δεν άξιζε με 3-1 έπαιξε στο… εξοχικό του στο Λονδίνο με καρδιά και πίστη για πρόκριση!
Πόσο το πίστευαν φάνηκε από την αρχή έως το τέλος. Πόσο ανησυχούσαν οι Άγγλοι φάνηκε από το αρχή έως το τέλος.

Ο Θρύλος δεν είναι στα προημιτελικά, έπεσε όρθιος και περήφανος! Απέδειξε πως είναι στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της Ευρώπης και πως θα μπορούσε να είχε κάνει ξανά την υπέρβαση απέναντι σε έναν εκ των κορυφαίων κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο Ελ Αραμπί το έβαλε ξανά, και τους «τρομοκράτησε». Τι θα γινόταν αν το έβαζε στο πρώτο ημίχρονο; Μπορεί να ήταν διαφορετικά, μπορεί και όχι. Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός πήγε και έπαιξε για την ανατροπή και κατάφερε το καλύτερο δυνατό από την στιγμή που δεν την πέτυχε. Έφυγε περήφανος και με το κεφάλι ψηλά νικώντας ξανά, για Τρίτη συνεχόμενη φορά, στο Έμιρειτς, το… δικό του Έμιρειτς πλέον.

Έγραψε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη που μπορεί να μην του έδωσε αυτό που ήθελε αλλά κάνει περήφανους όλους όσους τον αγαπούν. Γιατί είναι Θρύλος και το απέδειξε ξανά απέναντι στην Άρσεναλ.

Τι θα γινόταν αν, είναι μια κουβέντα που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Μένει λίγα λεπτά μετά το φινάλε, το συναίσθημα για αυτή την ομαδάρα που έφτιαξε με επιμονή ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δημιούργησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο άνθρωπος των υπερβάσεων, ο καλύτερος όλων που έχει κάτσει στον πάγκο του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Ολυμπιακός φεύγει άδικα και άδοξα από την προημιτελική φάση του Γιουρόπα λιγκ. Δεν θα σταματήσει όμως να ονειρεύεται και αποδεικνύει στην πράξη πως η πραγματικότητα δεν είναι μακριά από τα όνειρα του.

Τώρα, ο Ολυμπιακός που δίνει πάντα λύσεις στα προβλήματα του (μην ξεχνάμε πως έπαιζε χωρίς Σεμέδο, Βαλμπουενά, Χασάν) ετοιμάζεται για το νταμπλ. Και το καλοκαίρι θα χτίσει ξανά τη νέα του περιπέτεια, με πλάνο, με πρόγραμμα, με όραμα.
Και άσε τους άλλους να ασχολούνται με την ΕΠΟ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ