Με ποδοσφαιρική λογική…

Με ποδοσφαιρική λογική…

Εκεί επενδύει ο Ολυμπιακός και απολαμβάνει τα κέρδη των αποφάσεών του.

Ο Ολυμπιακός δείχνει τον δρόμο, αλλά είτε από κόμπλεξ είτε από μίσος οι αντίπαλοί του δεν μπορούν να δουν καθαρά. Όχι μόνο δεν τον ακολουθούν, αλλά επιλέγουν άλλα μονοπάτια, με συνέπεια να χάνουν ξεκούραστα το πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα το τι δρόμο παίρνει ο καθένας στη ζωή του, αλλά το κακό για αυτούς είναι ότι στέρεψαν και οι δικαιολογίες…

Τί έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν οι Πειραιώτες; Πολύ απλά επενδύουν και λειτουργούν με ποδοσφαιρική λογική. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου στις ραδιοφωνικές εκπομπές και το έχω γράψει αμέτρητες φορές, ότι η μεγαλύτερη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, τα τελευταία χρόνια, ήταν η απόφασή του να κρατήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, έστω και αν ο Πορτογάλος τον πρώτο του χρόνο, δεν κατάφερε να πάρει τίτλο.

Η διοίκηση είδε ότι με τον συγκεκριμένο τεχνικό και τις κατάλληλες κινήσεις, θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Και τώρα απολαμβάνει τα κέρδη της ιστορικής – κατά τη γνώμη μου – απόφασης. Πέρυσι το… μενού περιλάμβανε νταμπλ και αν δεν έκανε την εμφάνισή της η πανδημία παραμονές του εντός έδρας αγώνα με την Γουλβς και ο τραυματισμός του Σα, πριν το δεύτερο ματς, ίσως να ζούσαμε μεγάλες στιγμές και στην Ευρώπη.

Φέτος το πρωτάθλημα είναι ήδη στον Πειραιά, η ομάδα συνεχίζει στο Κύπελλο και στην Ευρώπη δεν μπόρεσε να αποκλείσει για δεύτερη στη σειρά χρονιά την Άρσεναλ…

Οι διοικούντες ξέρουν ότι για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της στη λεωφόρο των επιτυχιών, πρέπει να παρουσιάζεται κάθε χρόνο δυνατότερη. Να γίνονται οι σωστές κινήσεις, ακόμα και στην περίπτωση που κάποιες μεταγραφές δεν βγουν. Κι αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο είναι.

Στο λιμάνι θέλουν φυσικά το νταμπλ, αλλά σχεδιάζουν και την επόμενη σεζόν, Ο απόλυτα επιτυχημένος Μαρτινς έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και στις αρχές του έτους ανανέωσε η… μισή ομάδα. Σήμερα στους παίκτες που θα συνεχίσουν στον Θρύλο, προστέθηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ένας παίκτης πρότυπο για όλους τους νεαρούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ένας παίκτης που την πρώτη του χρονιά προσέφερε περισσότερα, αλλά στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι η παρουσία του στο Ρέντη είναι απαραίτητη. Και ο Γάλλος θα συνεχίσει και του χρόνου και όπως ο ίδιος δήλωσε: «Μπορείτε να υπολογίζετε στην αφοσίωσή μου. Πάντα θα τα δίνω όλα, για να υπερασπιστώ τις αξίες μας».

Η ποδοσφαιρική λογική, που λέγαμε προηγουμένως. Και ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται συμμάχους, ούτε δεκανίκια. Προχωρά δυνατά για την κατάκτηση και του επόμενου τίτλου και αφήνει τους άλλους να πανηγυρίζουν για την ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ