O Βαλμπουενά και οι… ματιέ(ς) σε Μίλαν και Ιμπραΐμοβιτς

O Βαλμπουενά και οι… ματιέ(ς) σε Μίλαν και Ιμπραΐμοβιτς

Η παραμονή του Βαλμπουενά και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό και πώς χειρίστηκε η Μίλαν το θέμα του 40άρη ηγέτη της, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Ματιέ Βαλμπουενά για την παραμονή του Γάλλου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδας θα παίξει και την επόμενη χρονιά στους ερυθρόλευκους και δεν χωρά αμφιβολία πως έχει την «κάψα» για ποδόσφαιρο που έχει κι ένας 20άρης.

Ο 37χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει προσφέρει πολλά τα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του λιμανιού και ο Πέδρο Μαρτίνς με την διοίκηση του συλλόγου πήραν μιαν απόφαση που βασίστηκε σε αυτή την προσφορά.

Κανείς δεν ασχολήθηκε με την ηλικία του Βαλμπουενά καθώς το θέμα δεν είναι αν ο Βαλμπουενά είναι 37 ετών.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι αν ο Βαλμπουενά έχει θέση στο πλάνο του προπονητή για την επόμενη χρονιά και ο Μαρτίνς ήταν κατηγορηματικός.

Ο Βαλμπουενά λοιπόν είναι πολύτιμη μονάδα για το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο προπονητής των πειραιωτών και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός που ξέρει καλύτερα αν ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά.

Στην γειτονική Ιταλία υπάρχει ένα παράδειγμα που τα «λέει» όλα αναφορικά με το αν έπρεπε ο Ολυμπιακός να ανανεώσει την συνεργασία του με τον 37άρη Ματιά Βαλμπουενά.

Αρκεί λοιπόν να ρίξουν κάποιοι δυο – τρεις Ματιέ(ς) στην Μίλαν και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον Σουηδό στράικερ να είναι στα 40 του χρόνια έτοιμος να φορέσει την φανέλα των ροσονέρι και την επόμενη σεζόν.

Και όχι απλά να είναι μέλος του ρόστερ της μεγάλης ιταλικής ομάδας, αλλά να είναι ο ηγέτης της Μίλαν όπως ήταν και την σεζόν που ολοκληρώνεται σε ενάμιση μήνα.

Οι «ροσονέρι» λοιπόν δεν κοίταξαν την ηλικία του Ζλάταν και πολύ καλά έπραξαν. Έκριναν με βάση την αγωνιστική προσφορά του Σουηδού στράικερ και δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν και πολύ πριν προτείνουν την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον διεθνή σέντερ φορ.

Ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές έξι εκατ. ευρώ γιατί πολύ απλά ο 40άρης Ιμπραΐμοβιτς είναι ο ηγέτης της Μίλαν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε την επιλογή του στο θέμα του Βαλμπουενά «περπατώντας» στον δρόμο που «περπάτησε» η Μίλαν.

Έκρινε με βάση την προσφορά του Βαλμπουενά αλλά και με την «κάψα» του παίκτη για να παίξει έναν ακόμα χρόνο. Κι αυτή η «κάψα» δεν συγκρίνεται με τίποτα, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού που έχει μιλήσει με τον Γάλλο για τη νέα χρονιά.

Η επέκταση της συνεργασίας των πειραιωτών με τον Ματιέ Βαλμπουενά είναι μια εξέλιξη που ενθουσίασε τον διεθνή άσο, καθώς ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού επιθυμούσε διακαώς την υπογραφή νέου συμβολαίου με τους ερυθρόλευκους.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως με βάση την προσφορά του Γάλλου, είναι ένα συμβόλαιο που το άξιζε ο Βαλμπουενά 100%. Όταν λοιπόν ο παίκτης κάνει την δουλειά του και μάλιστα με το παραπάνω, ο προπονητής της ομάδας τον θέλει στο ρόστερ. Απλά πράγματα, όπως και στην περίπτωση του διεθνούς άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ