Πάει αυτή η καραμέλα, έλιωσε

Πάει αυτή η καραμέλα, έλιωσε

Οποιος οργανώνεται σωστά, δημιουργεί υπεραξίες και παρουσιάζει οικονομική ευρωστία προχωράει ακόμα κι αν βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Ελάτε τώρα, ξέρουμε πως έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Είχε δική του την ΕΠΟ και την διαιτησία. Αυτός ήταν ο λόγος που όλοι οι άλλοι συνασπίστηκαν και την πήραν με τον «δικό τους» Βαγγέλη Γραμμένο. Κι είναι μάλιστα τόσο δικός τους που νομίζουν ότι κάνουν ακόμα κουμάντο. Μετακίνησαν μέχρι και την σημαία μας στην Τούμπα γιατί στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με την Ονδούρα στην Τούμπα έκρυβε τη λέξη ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η Τούμπα που διάλεξε ο «δικός τους» Γραμμένος για να παίζει η Εθνική Ομάδα. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι με την «δική τους» διοίκηση ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο πέρσι και κάνει παρέλαση φέτος. Πάει στον κάλαθο των αχρήστων η επιχειρηματολογία ότι ο Ολυμπιακός τους έπαιρνε τα πρωταθλήματα γιατί είχε αβάντες. Τώρα που δεν έχει δεν τα παίρνει απλά. Ξεφεύγει με τεράστια διαφορά. Πάει και η ειρωνεία του στυλ κάντε επενδύσεις για να πάρετε πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε γερά και το πήρε. Μετά με τον φόβο του FFP μαζεύτηκε, συρρικνώθηκε και αποχώρησε από την διεκδίκηση. Του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός που τα καταφέρνει επενδύει και προχωράει. Κι όταν έχασε τα πρωταθλήματα η διοίκησή του επένδυσε και επανήλθε. Αυτή είναι η αδιάψευστη ποδοσφαιρική πραγματικότητα που δεν ταρακουνιέται όσοι τόνοι μελάνι κι αν χυθούν από τους παραταγμένους και συνεχώς αναδιατασσόμενους επικοινωνιακούς στρατούς.

Οποιος οργανώνεται σωστά, δημιουργεί υπεραξίες και παρουσιάζει οικονομική ευρωστία προχωράει ακόμα κι αν βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ο Ολυμπιακός τα χρόνια που δεν πήρε πρωτάθλημα ένιωσε αδικημένος από την διαιτησία. Διαμαρτυρήθηκε αλλά δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Τα άλλαξε όλα (βλέπε σχετικές δηλώσεις Βαγγέλη Μαρινάκη) κι επανήλθε.

Διότι σε τελευταία ανάλυση το γήπεδο είναι καθρέφτης. Κι εκεί λύνονται όλα τα μυστήρια της μπάλας. Ο Ολυμπιακός επένδυσε στο ποδόσφαιρο και το έκανε με τρόπο συστηματικό και ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα. Διότι είναι άλλο να το κάνεις με τον Μοντεστό και τον Καρεμπέ κι άλλο να το κάνεις με τον Τεβεκέλη και τον Ρέμπε που ήρθε απλά για να περικόψει.

Αυτή την βασική αλήθεια γύρω από το ποδόσφαιρο όποιος την αγνοεί την βρίσκεις μπροστά του. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι ψάχνουν να βρουν τρόπους για να δυσκολέψουν τους άλλους αντί να βελτιώσουν τη δική τους ομάδα. Γιατί αυτό έγινες με την άρνηση τους να συμφωνήσουν με την πρόταση του Ολυμπιακού για την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ