Ολυμπιακός : Έξαψη και τρόμο!

Ολυμπιακός : Έξαψη και τρόμο!

Αυτά τα συναισθήματα προκαλεί η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ του Πέδρο Μαρτίνς.

Τί να πεις και τι να γράψεις για την ιστορική πεντάρα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Για την ποιότητα της ομάδας; Αναμφισβήτητη. Για την τεράστια διαφορά δυναμικότητας από τους αντιπάλους; Ορατή διά γυμνού οφθαλμού. Για τους προπονητές των ομάδων; Πάμε παρακάτω, δεν μπορεί να γίνει καν κουβέντα. Για τον τρόπο σκέψης των διοικούντων; Εδώ γελάμε. Η μία πλευρά λειτουργεί με ποδοσφαιρική λογική και ή άλλη πιστεύει ότι με παίκτες δεύτερης ταχύτητας θα κάνει πρωταθλητισμό.

Η ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους και έξαψη στους οπαδούς της. Η ΑΕΚ τα ένιωσε αυτά τα συναισθήματα, γιατί πολύ απλά ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Όταν οι μόνοι λόγοι που έχεις για να πανηγυρίζεις είναι οι εκλογές της ΕΠΟ και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ, όταν θα έρθει η ώρα που οι δύο μονομάχοι θα λογαριαστούν θα ισχύσει – τις περισσότερες φορές – το «που σε πονώ και που σε σφάζω»…

Και λέω τις περισσότερες, γιατί μπάλα είναι και μπορεί να γίνουν εκπλήξεις. Ο Ολυμπιακός πήγε στο ΟΑΚΑ αδιάφορος. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε. Αλλά όταν λειτουργείς άψογα σαν οργανισμός, δεν επιτρέπεις στους παίκτες να χαλαρώσουν. Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής. Αυτό ακριβώς συνέβη και οι «ερυθρόλευκοι» δεν επαναπαύθηκαν στην τεράστια βαθμολογική διαφορά που είχαν πριν από το ματς.

Έβαλαν την μπάλα κάτω και άρχισε το πάρτι. Ένα πάρτι ιστορικό. Ένα πάρτι που δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Τέσσερα γκολ στο ημίχρονο και τρόμος στα μάτια των αντιπάλων. Ο Μελισσανίδης έφυγε στο ημίχρονο και αν γινόταν, νομίζω ότι και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του, θα τον ακολουθούσαν. Αλλά αυτοί έπρεπε να πιουν το ποτήρι μέχρι τέλους…

Υ.Γ. Μακάρι να μείνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο για 10 χρόνια. Όπως το γράφω. ΔΕΚΑ.

Υ.Γ. (1). Κάτι μου λέει, ότι ο Πορτογάλος στα πλέι οφ δουλεύει το 3-4-3 με το οποίο θα πορευθεί του χρόνου στην Ευρώπη. Θα δούμε και στη συνέχεια.

Υ.Γ. (2). Τέσσερα γκολ στο ημίχρονο, με δεκάρι τον Ελ Αραμπί! Τι ομαδάρα έχεις φτιάξει Πέδρο.

Υ.Γ. (3). Μεγάλο ματς από τον Γιώργο Μασούρα. Ο ορισμός του «τίμιου» ποδοσφαιριστή. Ο ορισμός του βιονικού είναι ο Χολέμπας. Στα 37 του να παίζει μπακ χαφ και να κάνει πλάκα στους αντιπάλους. Respect.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ