Ολυμπιακός : Σίτι-Ρεάλ, ωραίος τελικός και… ερυθρόλευκος

Ολυμπιακός : Σίτι-Ρεάλ, ωραίος τελικός και… ερυθρόλευκος

Κατανοητό το γόητρο στους αγώνες του πρωταθλήματος, σημαντικό το Κύπελλο όμως ο Ολυμπιακός «βλέπει» με αγωνία Τσάμπιονς Λιγκ. Και ελπίζει να μην μπλέξει…

Δύο χρόνια σερί προπονήσεις και αγώνες. Δύο χρόνια σερί προκριματικούς για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα, Κύπελλο με μοναδική διακοπή 11 μέρες τον περασμένο Αύγουστο. Δύο χρόνια δύσκολα αγωνιστικά αλλά και πρακτικά ελέω κορωνοϊού.

Η ανάγκη για ξεκούραση στον Ολυμπιακό είναι τεράστια. Μόνο τυχαία ο Μαρτίνς δεν ενέδωσε στις πιέσεις των παικτών του για 3ημερο ρεπό μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξέρει πως οι παίκτες του θέλουν «ανάσες», χρειάζεται να «καθαρίσει το μυαλό», να μπουν φρέσκοι για τη νέα σεζόν.

Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση. Για κάποιους έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει λόγω Εθνικών ομάδων, για τους περισσότερους όμως είναι σημαντικό με το τέλος των υποχρεώσεων στις 22 Μάϊου που είναι ο τελικός (και εφόσον βεβαίως ο Ολυμπιακός περάσει το εμπόδιο του ΠΑΣ στον ημιτελικό) να έρθει όσο δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα ξεκούρασης.

Θα ήταν όλα πιο εύκολα αν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν συμφωνήσει στο αυτονόητο, για τελικό στις 3 Μαίου, αλλά τι ψάχνουμε να βρούμε όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν και να λένε το αντίθετο από τον Ολυμπιακό;

Για να έρθει μεγαλύτερο διάστημα διακοπών ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί την βοήθεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Του νικητή της διοργάνωσης για την ακρίβεια. Γνωστή σε όλους η αγωνία και η διαδικασία που θα διατηρήσει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο και δεν θα τον στείλει να παίζει από τον πρώτο στις αρχές Ιουλίου με ότι αυτό συνεπάγεται για την έναρξη της προετοιμασίας.

Τα χθεσινά νέα από τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ευχάριστα για τον Ολυμπιακό. Η Λίβερπουλ και η Ντόρτμουντ αποκλείστηκαν, δύο ομάδες που δεν έχουν εξασφαλισμένη την συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τα πρωταθλήματά τους.

Θυμίζω πως ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ομάδα που θα έχει εξασφαλισμένη την συμμετοχή της στη διοργάνωση από το πρωτάθλημά της. Δηλαδή εν προκειμένω, η Ρεάλ ή η Μάντσεστερ Σίτι. Είναι ξεκάθαρο δηλαδή και ποιους… υποστηρίζει ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά, Παρί-Σίτι και Ρεάλ-Τσέλσι.

Και αυτό γιατί από τη μια η Παρί ναι μεν είναι δεύτερη αυτή την στιγμή αλλά έναν βαθμό πάνω από την τρίτη Λιόν (δύο βγαίνουν απευθείας από την Γαλλία) και η Τσέλσι είναι 5η σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται χαμός για τις δύο από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για αυτό ένας τελικός Σίτι-Ρεάλ θα είναι ότι πρέπει. Ωραίος τελικός και… ερυθρόλευκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ