Σήμερα η ΑΕΚ παίζει για όλα (και ξύλο στους φασίστες)

Σήμερα η ΑΕΚ παίζει για όλα (και ξύλο στους φασίστες)

Φέτος όλα πήγαν μια χαρά και η πορεία ως εδώ, όπως και να έχει, θα αφήσει μόνο χαμόγελα, αλλά το μόνο που μένει σήμερα είναι να αποτρελαθούμε.

Η ΑΕΚ μας έκανε περήφανους: όχι μόνο για την τίμια ισοπαλία και τις ελπίδες για πρόκριση στους 16, αλλά και για την υπέροχη παρουσία των οπαδών της: Αγάπα την ΑΕΚ, μίσησε τον ρατσισμό.

Την ημέρα της κλήρωσης η ένωση έπαιζε με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ κι αμέσως μετά το ματς, πέτυχα τον Ωραίο Τύπο. Ο Ωραίος Τύπος είναι ένας από τους παλιούς στο πέταλο, κάθε πέταλο έχει τον Ωραίο Τύπο της. Ο ΑΕΚτζης, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν αυτό:

«Από τις 2 το μεσημέρι που έγινε η κλήρωση ανυπομονώ να πάμε στο Κίεβο να γαμ… τους φασίστες».

Το γήπεδο, οι ομάδες είναι ζωντανός οργανισμός. Όπως η κερκίδα της Ντιναμό ντύνεται με κουκούλες της ΚΚΚ, έτσι και της ΑΕΚ χρωματίζεται αντιναζιστικά. Όπως οι οπαδοί της Ντιναμό εγκαλούν ομάδες με παίκτες μαύρους, Λατινοαμερικάνους, Ασιάτες έτσι και η ΑΕΚ άνοιξε τις Ακαδημίες της για να υποδεχτεί τα προσφυγόπουλα.

Σήμερα, λοιπόν, στο Κίεβο θα σουλατσάρουν κιτρινόμαυροι αντιφάδες κι αυτό θα είναι μια ωραία στιγμή. Ειδικά αν θυμηθούμε ότι στην Αθήνα πριν λίγο καιρό οπαδοί κάποιας άλλης ομάδας επιτέθηκαν σε μετανάστες.

Ειδικότερα, αν έρθει η πρόκριση, αν η ΑΕΚ περάσει στους 16, τότε ο πανηγυρισμός θα έχει διπλή χαρά.

Και η φετινή ΑΕΚ μπορεί να περάσει στους 16. Η επιτυχημένη συνταγή Χιμένεθ έδωσε την αίσθηση πως με καλύτερη οργάνωση και γνωρίζοντας ήδη τον αντίπαλο, μπορεί να καταφέρει την επιθυμητή νίκη.

Κι εξάλλου, η ΑΕΚ είναι σε καλύτερη φόρμα, αφού δεν έχει διακόψει τους αγώνες μέσα στον χειμώνα. Η εξαιρετική της πορεία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο από την αρχή της χρονιάς, έχει ανεβάσει την ταχύτητα και σίγουρα την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Φέτος όλα πήγαν μια χαρά και η πορεία ως εδώ, όπως και να έχει, θα αφήσει μόνο χαμόγελα.

Αλλά το μόνο που μένει σήμερα είναι να αποτρελαθούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ