Φαβορί στο ντέρμπι ο Άρης

Φαβορί στο ντέρμπι ο Άρης

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι καλύτερη και καλείται να κερδίσει το σημερινό (19.30) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την δεύτερη θέση.

Ο Άρης έχει την ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης να αποτυπώσει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που βλέπει ολόκληρη η φίλαθλη καθόλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οτι είναι καλύτερη ομάδα, όχι μόνο από τον σημερινό της αντίπαλο αλλά και από τις υπόλοιπες που μάχονται για την δεύτερη θέση.

Με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα ντέρμπι ο Άρης είναι το φαβορί σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό, άλλωστε, φάνηκε και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα οι δύο αντίπαλοι, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης επικράτησε με το γκολ του Γκάμα. Στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας, οι κιτρινόμαυροι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και το τελικό σκορ (2-2) είναι μαγική εικόνα και δεν αντικατοπτρίζει τη παρουσία των δύο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης, σε αντίθεση με τον αντίπαλο του, βγάζει μεγαλύτερη ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Η για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει ποδοσφαιριστές που βγάζουν μεγαλύτερη ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και η κούραση είναι λογικό να συσσωρεύεται στα πόδια των παικτών.

Ο Άρης είναι πιο ομάδα από τον αντίπαλο του. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ φαίνεται οτι περιμένει πολλά από τις ατομικές ενέργειες ορισμένων παικτών του.

Είναι απολύτως σωστή η επιλογή του Άκη Μάντζιου να διατηρήσει, όπως, όλα δείχνουν τον Ματέο Γκαρσία στο βασικό σχήμα. Κανείς, φυσικά δεν είναι μάντης και δεν μπορεί να γνωρίζει τι απόδοση θα έχει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο σημερινό ντέρμπι.

Ο Γκαρσία, όμως, είναι ξεκάθαρα παίκτης ψυχολογίας και δεν «βγαίνει» από την ενδεκάδα μετά από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ο Μπρούνο Γκάμα είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας στα δύσκολα. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στην αποστολή της σημερινής αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ