AEK : Ο Βασιλαντωνόπουλος εξέθεσε τον Χιμένεθ και κερδίζει την ευκαιρία του

AEK : Ο Βασιλαντωνόπουλος εξέθεσε τον Χιμένεθ και κερδίζει την ευκαιρία του

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα άσου και ο εκτός λογικής παραγκωνισμός του μέχρι και το παιχνίδι με τον Άρη.

Η ΑΕΚ μετρά δύο διαδοχικές νίκες με πειστικές μάλιστα εμφανίσεις. Στα ματς με Άρη και Αστέρα Τρίπολης οι Κιτρινόμαυροι είχαν αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν. Ένας εξ αυτών ήταν αναμφίβολα ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο Βασιλαντωνόπουλος είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Σε ότι έχει να κάνει με την πορεία και την εξέλιξη της καριέρας του. Ένας παίκτης που το 2015 βρέθηκε από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ και έδειχνε έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό ήρθε τελικά, όμως όχι άμεσα. Και κυρίως όχι εύκολα. Η πρώτη σεζόν του στην ΑΕΚ τον βρήκε να μετράει 9 συμμετοχές. Οι εμφανίσεις του εκείνη τη χρονιά δεν έπεισαν και έτσι ξεκίνησε το… γαϊτανάκι των δανεισμών. Βέροια, Λαμία και Γκόρνικ αποτέλεσαν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του Έλληνα άσου.

Και στις τρεις ομάδες ο Βασιλαντωνόπουλος είχε την ευκαιρία να αποδείξει ποιος πραγματικά είναι. Είχε αυτό που δεν είχε στην ΑΕΚ, την εμπιστοσύνη. Ο Βασιλαντωνόπουλος ξεχώρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα και με τις δύο ομάδες της χώρας που αγωνίστηκε. Βασικός, με γκολ, ασίστ και γενικώς μια πολύ σταθερή παρουσία.

Αυτό του έδωσε και μια δεύτερη ευκαιρία με την ΑΕΚ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Βασιλαντωνόπουλος ήταν ξανά στη λίστα με τους υποψήφιους προς δανεισμό Κιτρινόμαυρους. Ο Μάσιμο Καρέρα αναγνώρισε την παρουσία του στις προπονήσεις και τη θέλησή του να παραμείνει στην Ένωση και του έδωσε την ευκαιρία. Μια ευκαιρία που ο Έλληνας άσος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Επί ημερών Καρέρα κατέγραψε τις περισσότερες και πιο «γεμάτες» εμφανίσεις του με την ΑΕΚ. Έγινε ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας παραγκωνίζοντας τον Παουλίνιο, αλλά και τον Μιχάλη Μπακάκη. Ωστόσο η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ ανέτρεψε τα δεδομένα.

Γενικώς ο Ισπανός τεχνικός δεν πίστευε ιδιαίτερα στον Βασιλαντωνόπουλο. Με δική του εισήγηση άλλωστε είχε δοθεί δανεικός στο παρελθόν. Και αυτή η συνθήκη δεν άλλαξε ούτε τώρα. Από τη στιγμή που ο Χιμένεθ ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Βασιλαντωνόπουλος βρέθηκε εκτός αγωνιστικού κάδρου.

Ακόμα και σε ματς που ο Μπακάκης απουσίαζε και ο Νταντσένκο έδειχνε ανέτοιμος, ο Χιμένεθ επέλεγε για τον ρόλο του δεξιού μπακ τον Σβάρνα. Απέναντι στον Άρη όμως τα δεδομένα ήταν τέτοια που ο Ισπανός τεχνικός… αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον Βασιλαντωνόπουλο. Και ο Έλληνας άσος επί της ουσίας τον εξέθεσε με την εικόνα του, και βεβαίως το γκολ που σημείωσε.

Στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε και η εμφάνισή του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό του εξασφαλίζει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ με τη γενικότερη παρουσία του κερδίζει όπως φαίνεται μια ευκαιρία και με την ΑΕΚ. Μιας και αποδεικνύει πως έχει μια θέση και στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ