Ολυμπιακός: Θα απαντήσει ο Ζαγοράκης, στην… απορία του Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Θα απαντήσει ο Ζαγοράκης, στην… απορία του Μαρτίνς;

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα εξηγήσει το σκεπτικό της Ομοσπονδίας για τους «ορισμούς» των ημιτελικών; Ή θα επιλέξει την (άχαστη) μέθοδο… Γραμμένου.

Ας το λύσουμε προκαταβολικά: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είναι Βαγγέλης Γραμμένος. Μπορεί αν θέλει να τον παραστήσει για να έχει μια ευχάριστη τετραετία στο πάρκο Γουδή περικυκλωμένους από ανθρώπους που δεν είναι της επιλογής του, ίσως και της αισθητικής του.

Δεν μπορεί όμως να θέλει να παριστάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι πως είναι ανάλογων κυβικών με τον προκάτοχο του. Το απαγορεύει η ιστορία του στο ποδόσφαιρο.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον λοιπόν μια τοποθέτηση του, αναφορικά με την απόφαση της ΕΠΟ για τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου. Γιατί ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής μας ομάδας ξέρει καλά πως τον Πέδρο Μαρτίνς δεν τον τσίμπησε «μύγα» απόψε στο Φάληρο, και σε μια νύχτα νίκης επί της ΑΕΚ εκείνος άρχισε να μιλά για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Έχει 100% δίκαιο ο Πορτογάλος να είναι εκνευρισμένος, και να θεωρεί τους ορισμούς της Ομοσπονδίας μια κανονική «τρικλοποδιά» για τον Ολυμπιακό. Κάθε άνθρωπος που έχει ζήσει έστω σαν παρατηρητής την «ρουτίνα» μιας ομάδας μπορεί να τον καταλάβει.

Κυριακή βράδυ τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ. Τετάρτη απόγευμα ξεκινά αυτό με τον ΠΑΣ. Σημαίνει Δευτέρα «αποθεραπεία» στον Ρέντη. Σημαίνει Τρίτη «προπόνηση για ματς» άρα δίχως να ανέβει ο ρυθμός. Σημαίνει μπελάς για την δουλειά ενός τεχνικού τιμ που κρατά στα χέρια του ένα ρόστερ που την Τετάρτη δίνει το 50ο ματς της σεζόν. Το 109 της τελευταίας διετίας.

Αν ήταν έτσι και για όλους τους άλλους; Προφανώς ο Μαρτίνς δεν θα έλεγε τίποτα. Δεν θα δικαιούνταν να πει τίποτα. Ο ΠΑΣ όμως αγωνίστηκε το Σάββατο. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα παίξουν μεταξύ τους την Πέμπτη.

Γιατί όλοι θα έχουν ένα κανονικό τριήμερο στη διάθεση τους και οι Ερυθρόλευκοι όχι; Γιατί δεν δικαιούται ο Ολυμπιακός αυτό που δικαιούνται και οι άλλοι; Απλές ερωτήσεις, αναμένουν απλές και καθαρές απαντήσεις.

Προφανώς όχι από τους «βλαχοπροέδρους» των Επιτροπών που δεν ξέρουν το σχήμα της μπάλας, αλλά από μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νο 1 της Ομοσπονδίας.

Θα απαντήσει ο Ζαγόρ; Θα εξηγήσει το σκεπτικό των ορισμών; Θα θελήσει να επικοινωνήσει με το «κοινό» το κριτήριο της ομοσπονδίας; Ή θα επιλέξει να κάνει τον… Γραμμένο; Γιατί αν έχει τέτοιους σκοπούς; Τότε –σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει και φέτος το κύπελλο- μάλλον θα πρέπει να ζητήσει χάρη στον Τάκη Αγραφιώτη. Για να γίνει κανονικά και αυτή η… απονομή!

ΥΓ. Δύο γκολ (Μπρούμα), ένα δοκάρι (Βαλμπουενά), μια ασίστ (Ελ Αραμπί) και ένας… mvp (Εμβιλά) ήρθαν από τον πάγκο απόψε στο Φάληρο. Πως να μην γίνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το Μαρτίνς-Χιμένεθ… 10-1 μέσα στο 2021;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ