Άρης: Πέρασε ανώδυνα την «κοιλιά» του

Άρης: Πέρασε ανώδυνα την «κοιλιά» του

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα μπορούσε να έχει ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, παραμένει, όμως σε θέση ισχύος και έχει ευκαιρία ανασύνταξης ενόψει της τελικής ευθείας των Play Off.

Η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ένα μεγάλο μέρος της χθεσινής αναμέτρησης στην Τρίπολη, ο Άρης δεν έφτασε στα Play Off σε επίπεδα απόδοσης ανάλογα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όχι βέβαια ότι και οι αντίπαλοι του έκαναν κάτι καλύτερο. Γνώρισε μια ακατανόητη ήττα από την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αν παίξουν 100 φορές ακόμα οι δύο ομάδες, δεν πρόκειται να έχει τέτοια εξέλιξη το παιχνίδι.

Πλήρωσε ένα τραγικό λάθος της άμυνας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε μαζική άμυνα, ενώ ο τερματοφύλακας του πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στις καθυστερήσεις.

Στο χθεσινό παιχνίδι στη Τρίπολη ο Άρης… χρειάστηκε να πετύχει αυτογκόλ για να μη κερδίσει, ενώ στις καθυστέρηση ο διαιτητής Φωτιάς δεν πήγε να δει καν στο VAR αν υπάρχει πέναλτι, στο μαρκάρισμα του Πασαλίδη στον Μπερτόλιο στις καθυστερήσεις. Απίστευτα πράγματα, δηλαδή.

Αν υπάρχει κάτι θετικό, στο χρονικό αυτό διάστημα που ο Άρης κάνει την αγωνιστική «κοιλιά» του, αποτέλεσμα και της συσσώρευσης της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είναι ότι την πέρασε ανώδυνα.

Φυσικά και θα μπορούσε ήδη να έχει καθαρίσει την δεύτερη θέση, το σημαντικό, όμως είναι ότι παραμένει σε θέση ισχύος και κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Οι παίκτες του Άρη έχουν την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις Άγιες μέρες που διανύουμε, να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν και στη συνέχεια μαζί με τον προπονητή τους, να μπουν με διαφορετικό πρόσωπο στην τελική ευθεία των Play Off. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης,

ΥΓ. Παρά τους κρυφούς πόθους και τις επιθυμίες αρκετών, ο Άρης θα εξασφαλίσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. «Χάλασε» πολλούς το διπλό στην Λεωφόρο, αλλά δεν πειράζει…

ΥΓ1. Με την αγωνιστική περίοδο που έχει κάνει και ο Μπερτόλιο δικαιούται να έχει κάποιες άσχημες στιγμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ