«Εξυγίανση»: Ο Νίκας και το Καραϊσκάκη που… ξέχασε

«Εξυγίανση»: Ο Νίκας και το Καραϊσκάκη που… ξέχασε

Θα περιμένει τα γήπεδα ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να έχουν και άλλες επιλογές στην ΕΠΟ εκτός του ΟΑΚΑ για τελικό Κυπέλλου.

Αφήνω στην άκρη το γραφικό του θέματος, την… πρόθεση και καλά της ΕΠΟ να διεξαχθεί τελικός με 25 χιλιάδες θεατές στο ΟΑΚΑ. Της ΕΠΟ που στην προ-κορωνοϊού εποχή έκανε τελικούς χωρίς κόσμο, εκτός αν έπαιζαν οι ομάδες που την στήριζαν. Η ΕΠΟ της «εξυγίανσης» άλλωστε έχει αποδείξει επανειλημμένως την σοβαρότητα της άρα δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς σοβαρά παραπάνω με αυτή την… πρόταση.

Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με την τοποθέτηση του Νίκα, του υπεύθυνου της ΕΠΟ για το Κύπελλο, γύρω από το γήπεδο. Τι είπε ο Νίκας όταν ρωτήθηκε για το γήπεδο του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ;

«Δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Το πιο ασφαλές γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ. Όταν κάνουν γήπεδο ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ τότε θα το σκεφτούμε. Αν είναι να βάλουμε κόσμο πρέπει να έχει χωρητικότητα το γήπεδο. Η μόνη σκέψη είναι το ΟΑΚΑ, τίποτα άλλο. Είναι η πιο σίγουρη λύση. Ήμουν παρατηρητής στο Πανθεσσαλικό, δεν υπήρχε εκεί ασφάλεια. Απ’ όπου ήθελε ο καθένας έμπαινε στο γήπεδο».

Όταν λοιπόν ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάνουν τα νέα τους γήπεδα τότε ο Νίκας και η ΕΠΟ θα μπορούν να επιλέγουν κάποιο από αυτά για να γίνονται οι τελικοί του Κυπέλλου, ώστε να μην παίζουμε πάντα στο ΟΑΚΑ. Τι… ξέχασε ο Νίκας;

Θα του το θυμίσω με το… μαλακό μην του έρθει απότομα. Βλέπετε προφανώς δεν μπορεί ούτε το όνομα της ομάδας αλλά και του γηπέδου να πει. Ίσως να… απαγορεύεται, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Υπάρχει λοιπόν ένα ακόμη γήπεδο στη χώρα, το πιο σύγχρονο. Χτισμένο στο Νέο Φάληρο, έχει όνομα ήρωα της Επανάστασης του 21. Είναι κόκκινο από έξω και αποτελεί την έδρα της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Της ομάδας που έχει κατακτήσει 46 πρωταθλήματα, της ομάδας που φιλοξενούσε σε αυτό το γήπεδο της Εθνικής μας που είχε έδρα και την εκμεταλλευόταν.

Όμως οι… Νίκες της ΕΠΟ της «εξυγίανσης» αποφάσισαν πως δεν μπορούν να… ξαναπούν αυτό το όνομα, όχι μόνο του γηπέδου αλλά και της ομάδας.

Η ΕΠΟ, δηλαδή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που πρόεδρος της δεν είναι ένας Γραμμένος, αλλά ο αρχηγός της Εθνικής που σήκωσε το Γιούρο το 2004 λέει φόρα παρτίδα πως δεν υπάρχει για αυτή η Νο1 ομάδα της χώρας.

Δεν πέσαμε βεβαίως από τα σύννεφα, ούτε πίστευε κανείς ότι η… εξυγιαντική ΕΠΟ με Ζαγοράκη είναι κάτι διαφορετικό. Απλά είναι άλλο να είσαι ο Ζαγοράκης και να είσαι πρόεδρος σε αυτή την ΕΠΟ που ο κάθε Νίκας λέει αυτά που λέει.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φροντίζει να δίνει τις απαντήσεις του εκεί που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Και να παίρνει το ένα νταμπλ μετά το άλλο αναγκάζοντας τους… Νίκες να σκέφτονται Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη και να αλλάζουν κουβέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ