Πώς να μην σου φτιάξει η διάθεση…

Πώς να μην σου φτιάξει η διάθεση…

Έτη φωτός από τους αντιπάλους του, είναι μπροστά ο Ολυμπιακός.

Μπαίνεις στο to10.gr, για να ενημερωθείς και σου φτιάχνει η διάθεση. Ξεκινάς την εβδομάδα με χαμόγελο και αισιοδοξία. Νιάτα φίλοι μου, νιάτα. Το πρωί λοιπόν, που μπήκα εγώ, βασικό θέμα, ο φίλος Δημήτρης, με τίτλο «τα κέρδη στο μέλλον». Δεξιά συναντάς τον Χριστόφορο, με τον οποίο έχουμε περάσει μαζί, την μισή δημοσιογραφική ζωή να γράφει: «Φτιάχνοντας τη νέα θρυλική γενιά». Προχωράς και διαβάζεις για το ρεκόρ του Καλογερόπουλου, που έγινε ο νεότερος παίκτης που ξεκίνησε βασικός στον Ολυμπιακό.

Σας ρωτώ λοιπόν. Πώς να μην ομορφύνει η μέρα σας; Δεν γίνεται. Την ώρα που οι αντίπαλοι των Πειραιωτών, προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και θέλουν να διαγράψουν την φετινή σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει στην βασική ενδεκάδα αμούστακα παιδιά και κάνει και αλλαγή τερματοφύλακα, για να πάρει χρόνο και ο νεαρός Καραργύρης.

Έτη φωτός είναι μπροστά ο Ολυμπιακός και αν οι αντίπαλοί του συνεχίζουν να ζουν στα συννεφάκια τους, η διαφορά στην χειρότερη των περιπτώσεων για τους Πειραιώτες, θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα. Λέω συννεφάκια γιατί δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη εάν οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τους πρωταθλητές (δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, ο Γκαρσία τα είχε πει αυτά σε δηλώσεις του) και ότι μπορούν στη νέα σεζόν να του πάρουν τον τίτλο.

Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν στην ΑΕΚ, μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο και την έξοδο στην Ευρώπη, κρύψουν αρκετά από τα προβλήματα, κάτω από το χαλάκι. Εκεί που δεν γίνεται να κρυφτούν τα κακώς κείμενα, είναι στον Παναθηναϊκό, τον παραδοσιακό αντίπαλο του Ολυμπιακού. Πολύ απλά η χρονιά είναι αποτυχημένη, γιατί η ομάδα δεν εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι «πράσινοι» είναι ότι κάνουν συνέχεια και κάθε καλοκαίρι τραγικές επιλογές. Σε θέματα προπονητή, σε συμβόλαια παικτών, σε επιλογές ποδοσφαιριστών. Ξέρετε ότι υπάρχει ακόμα στο ρόστερ τους ο Μπεκ; Ξέρετε ότι έχει συμβόλαιο κοντά στο μισό εκατομμύριο ο Αγιούμπ; Και το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου, ότι δεν έχουν τμήμα σκάουτινγκ. Εκεί τελειώνει η κουβέντα.

Πάμε και πάλι στα δικά μας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο, για να κλείσει εξαιρετικά η σεζόν και πρέπει να ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό, για να μπορέσουν οι παίκτες να ξεκουραστούν και γίνει κανονική προετοιμασία. Όχι όπως πέρυσι, που οι διακοπές ήταν περίπου 10 μέρες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ