ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει στόχος

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει στόχος

Ο φόβος του ΠΑΟΚ για τον κόσμο του επιβεβαιώθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας και τώρα που έγιναν τα χειρότερα με τον τραυματισμό του Γκαρθία και τη μη διεξαγωγή του αγώνα όσες «κωλοτούμπες» και αν γίνουν (από παντού) δεν μπορούν να σώσουν την καταστροφή που του έφερε το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής.

«Ο Ολυμπιακός μας φοβάται» είχε δηλώσει με μπόλικη δόση έπαρσης ο Μακ πριν το ντέρμπι όμως όπως τόνιζα στο blog πριν τον αγώνα, ο μόνος φόβος που υπήρχε γύρω από αυτό το ντέρμπι ήταν ένας.

Ο μεγάλος φόβος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ! Συνεχόμενες ανακοινώσεις, αναρτήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με εκκλήσεις προς τους οπαδούς τους και συνεχόμενες συσκέψεις για να μπορέσουν να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ο φόβος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε πολύ γρήγορα, πριν δούμε τον… φόβο των παικτών του Ολυμπιακού όπως πιστεύει ο Μακ.

Το ντέρμπι της Τούμπας, ένα από τα πιο καθοριστικά ματς για την ιστορία του ΠΑΟΚ, δεν έγινε ποτέ! Και δεν θα γίνει ποτέ!

Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με -3 βαθμούς, θα χάσει το ματς με 0-3 και θα έχει λογικά και 2 με 3 αγωνιστικές την Τούμπα άδεια.

Οι «ψευδαισθήσεις» του Κυριάκου Κυριάκου που προσπάθησε μετά από σχεδόν δύο ώρες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ζητώντας και τα ρέστα (!!!) δεν πείθουν ούτε 10χρονο παιδί.

Τον διαψεύδει άλλωστε ο… Κυριάκος Κυριάκος. Ναι, για δείτε εδώ τι έλεγε σε δύο δόσεις μάλιστα μετά το περσινό ματς της Λεωφόρου με το κουτί μπύρας του Ίβιτς. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω να ειπωθεί.

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε από τον κόσμο του, τον κόσμο του που φοβόταν άλλωστε γιατί ήξερε τι γίνεται τόσα χρόνια με τον Ολυμπιακό. Ήξερε όμως πως αυτή την φορά ο Ολυμπιακός δεν θα του κάνει την… χάρη να ανεχθεί το παραμικρό. Και όταν σου χτυπάνε τον προπονητή, όταν στο γήπεδο υπάρχει σκουτεράκι κρεμασμένο στα κάγκελα (!!!) τότε ας πρόσεχε ο ΠΑΟΚ!

Μήπως ο οπαδός που σημάδεψε και πέτυχε τον Όσκαρ Γκαρθία ήταν του… Ολυμπιακού; Ή μήπως έκανε θέατρο ο Γκαρθία; Ή μήπως θέλει κάποιος που τώρα βλέπει ως… θέατρο του Γκαρθία, να κάτσει στα 30 μέτρα να τον σημαδέψω και να τον πετύχω με ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής με το πλαστικό μέσα όπως πέτυχε τον Ισπανό προπονητή;
Και όταν τον πετύχω, δεν ξέρω αν θα μου κάτσει με την πρώτη, να έρθει να μου πει αν πόνεσε ή όχι.

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, η πραγματική και όχι η «μουσαντένια» δεν μπορεί να ανέχεται τέτοια περιστατικά, κανονικά ο ΠΑΟΚ που έχει εμφανιστεί ως πρωτομάστορας της εξυγίανσης θα έπρεπε να καταδικάζει και όχι να επιδιώκει να συγκαλύψει.

Αλλά για ποια εξυγίανση άλλωστε μιλάμε; Προφανώς στον ΠΑΟΚ πίστευαν ότι είναι υπέρ άνω όλων. Είδαν όμως πως και τα όσα συνέβησαν στα Γιάννενα δεν πέρασαν τελικά στο ντούκου όπως δεν θα περάσουν τα όσα οδήγησαν με δική του υπαιτιότητα στο να μην γίνει το ντέρμπι της Τούμπας.

Προφανώς στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να ανέχεται όπως όλα αυτά τα χρόνια που ανέβαινε να παίξει στην Τούμπα και οι ποδοσφαιριστές και προπονητές του γινόντουσαν στόχοι για βολές από τους οπαδούς του.

Προφανώς στον ΠΑΟΚ περίμεναν πως οι ερυθρόλευκοι θα φοβόντουσαν να βγουν από την φυσούνα, θα φοβόντουσαν να πάνε για κόρνερ θα φοβόντουσαν το ντου των οπαδών που ουκ ολίγες φορές έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Και στην τελική είναι δυνατόν η ομάδα που τον περασμένο Μάϊο είδε τον προπονητή της στη Λεωφόρο να πέφτει κάτω από αντικείμενο από την εξέδρα να έχει την στάση αυτή όταν οι οπαδοί του κάνουν τα ίδια σε αντίπαλο προπονητή; Δεν θυμούνται τι έλεγαν τότε αυτοί και οι «δικοί» τους;

Εν κατακλείδι, μια ακόμη «μαύρη σελίδα» στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο γράφτηκε απόψε στην Τούμπα.

Στο «καλύτερο πρωτάθλημα της 20ετιας» που… λιβανίζουν τα εξαπτέρυγα της εξυγίανσης (για να δανειστώ την ατάκα του Κυριάκου) προστέθηκε άλλη μια ντροπή. Και η μεγαλύτερη ντροπή, ξέχωρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που άλλωστε «παίζεται» πλέον γερά και στα δικαστήρια, είναι οι «κωλοτούμπες» που πέφτουν άφθονες από παντού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ