Άρης: Ο Καρυπίδης… φταίει για τον κινεζικό  πύραυλο

Άρης: Ο Καρυπίδης… φταίει για τον κινεζικό πύραυλο

Μετά την κατάθεση του φακέλου με τις αποδείξεις και τη διαφαινόμενη κατάρρευση του θέματος με την επιτροπή Δεοντολογίας, o Άρης...κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών.

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε σήμερα πλήρη φάκελο στην επιτροπή Δεοντολογίας, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως ξεκαθαρίζουν και οι κιτρινόμαυροι, που αποδεικνύουν ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Λάσκοφ.

Έτσι η επιτροπή αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, όπως όλα δείχνουν, να εξετάσει τα στοιχεία και να αποφανθεί ότι ο Άρης δεν έχει τη παραμικρή ανάμειξη με την υπόθεση και να βάλει την υπόθεση στο αρχείο.

Απόφαση, η οποία αναμένεται να βάλει τέλος και σ’ αυτό το παιχνίδι επικοινωνίας με την… τιμωρία των έξι βαθμών που ανακάλυψαν κάποιοι τελευταία για τον Άρη.

Φταίει, βέβαια, εδώ και ο ίδιος που έδωσε δικαιώματα , καθώς έχασε τόσες ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια για μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό.

Η κατάρρευση, βέβαια, του συγκεκριμένου επικοινωνιακού παιχνιδιού, δεν σημαίνει ότι κάποιοι θα παρατηρήσουν τα όπλα.

Όπως έχουμε δει άλλωστε μέχρι τώρα, παρά τα αλλεπάλληλα… χτυπήματα που έχουν δεχθεί, κάνοντας αναφορά για δήθεν συλλήψεις και τιμωρίες, συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Μην απορήσει, κανείς, λοιπόν αν βρουν νέο θέμα. Για παράδειγμα την… ευθύνη του Καρυπίδη για τον κινέζικο πύραυλο, που πριν από λίγες μέρες κάποια συντρίμμια του έπεσαν στον Ινδικό ωκεανό.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, άλλωστε, συνεργάζεται στα πλαίσια των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων με κινεζικές εταιρείες.

Ξεκάθαρη η σύνδεση, λοιπόν. Αν, μάλιστα, δεν είναι αρκετοί οι έξι βαθμοί, μπορούν να αφαιρέσουν περισσότερους, τζάμπα είναι.

ΥΓ. Φυσικά και έχει στόχο ο Άρης στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τη νίκη και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

ΥΓ1. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο. Στην οποία και αναμένεται να επισημοποιηθεί η παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ