Όταν σου βγάζουν το καπέλο…

Όταν σου βγάζουν το καπέλο…

Και αναγνωρίζουν το έργο σου, παικταράδες, αντίπαλοι και οι πάντα απαιτητικοί οπαδοί του Ολυμπιακού, τότε τα έχεις καταφέρει τέλεια.

Δύο φορές έχω δει το εκπληκτικό βίντεο – αφιέρωμα της «A Bola» για τον Πέδρο Μάρτινς και ειλικρινά δεν το χορταίνω. Το πιο πιθανό είναι να το δω και τρίτη, καθώς δεν έχω κρύψει ποτέ την συμπάθεια και την πίστη μου στον συγκεκριμένο προπονητή.

Τρία χρόνια βρίσκεται στην ομάδα και ο Ολυμπιακός φλερτάρει με το δεύτερο στη σειρά νταμπλ, έχει σταθεί αρκετά καλά στην Ευρώπη, ενώ κάνει πλάκα στους αντιπάλους του. Τα αποτελέσματα στα ντέρμπι μιλούν από μόνα τους, όπως και η βαθμολογική διαφορά. Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, σχεδόν με ένα γύρο διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στα πλέι οφ, ο Πορτογάλος κατάφερε να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση. Και πιστέψτε με δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όταν οι παίκτες παίζουν σχεδόν ασταμάτητα δύο χρόνια.

Επιστρέφω στο βίντεο, το οποίο πραγματικά κάθε φίλος της ομάδας πρέπει να το δει. Η αναγνώριση από παίκτες τεράστιας αξίας, όπως ο Βαλμπουενά και ο Ποντένσε, από συναδέλφους, από τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Δεν είναι εύκολο για έναν Παναθηναϊκό, ή για έναν φίλο της ΑΕΚ να μιλούν με καλά λόγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Άφησα για το τέλος τους οπαδούς του Θρύλου, γιατί είναι οι πιο απαιτητικοί του κόσμου. Όταν βλέπεις τον απλό κόσμο να μιλάει και να λέει ότι έχει ξεπεράσει τον Βαλβέρδε, τον Μπάγεβιτς, τότε δεν μπορεί κανείς μας να προσθέσει τίποτα άλλο. Ο Πέδραρος τα κέρδισε όλα αυτά με την δουλειά του. Με το έργο που παρουσίασε και παρουσιάζει.

Φυσικά και δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά η ατάκα του Ματιέ Βαλμπουενά. «Είναι στους τρεις κορυφαίους προπονητές που είχα» είπε ο πολύπειρος Γάλλος. Μιλάμε για έναν παίκτη, που έχει παίξει χρόνια σε τοπ επίπεδο και έχει συνεργαστεί με προπονητές και προπονητές…

Ένα… άσχημο είχε το αφιέρωμα των Πορτογάλων, στον προπονητή του Ολυμπιακού. «Η επιτυχία που έχει δεν με εκπλήσσει καθόλου και δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη εάν πήγαινε προπονητής σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, νομίζω ότι είναι απολύτως στις δυνατότητές του», είπε στο τέλος των δηλώσεων του ο Ντάνιελ Ποντένσε. Για μισό λεπτό ρε Ντάνιελ. Τί το ήθελες αυτό για Πρέμιερ και Λα Λίγκα; Σε ρώτησε κανείς;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ