Ακροβατώντας χωρίς το δίχτυ!

Ακροβατώντας χωρίς το δίχτυ!

Η (όποια) υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι εκ των προτέρων καταδικασμένη από τη στιγμή που ο ίδιος έχει δημιουργήσει το δεδικασμένο με την αποχώρηση του προπονητή του Βλάνταν Ίβιτς στον αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Και τότε οι πράσινοι υποστήριζαν την άποψη ότι ο Σέρβος τεχνικός θα μπορούσε να επιστρέψει στον πάγκο του, […]

Η (όποια) υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι εκ των προτέρων καταδικασμένη από τη στιγμή που ο ίδιος έχει δημιουργήσει το δεδικασμένο με την αποχώρηση του προπονητή του Βλάνταν Ίβιτς στον αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο.

Και τότε οι πράσινοι υποστήριζαν την άποψη ότι ο Σέρβος τεχνικός θα μπορούσε να επιστρέψει στον πάγκο του, αλλά ο αθλητικός δικαστής επέβαλε την προβλεπόμενη εκ του νόμου ποινή και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε η υπόθεση.

Συνεπώς, ότι κι αν ειπωθεί για το περιστατικό με τον Γκαρθία είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, καθώς τη γραφικότητα της Σαντορίνης είναι αλήθεια ότι πολλοί αμφισβήτησαν, από τους εμπλεκόμενους στο ποδόσφαιρο, όμως παραμένει (ευτυχώς για όλους μας) αξεπέραστη…

Κατά τα άλλα, θα ήταν φρονιμότερο κάποια στιγμή να ασχοληθούμε και με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αυτό κι αν αποτελεί ανεκπλήρωτο όνειρο και να δούμε αν θα έρθει η στιγμή που θα μπορέσουμε να το ζήσουμε.

Προφανώς και όλοι θα θέλαμε να δούμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και φυσικά οι πιο ζημιωμένοι είναι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό για το οποίο δουλεύουν και πληρώνονται.

Βεβαίως, κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν θέλησαν να μεταφέρουν το πρωτάθλημα στις αίθουσες των δικαστηρίων, όμως βρήκε τον τρόπο να τους βγάλει εκτός διαδικασίας το ίδιο το ποδόσφαιρο. Για αυτό και όσοι μείνουν, όσοι θέλουν να μείνουν, θα είναι πιο σοφό να αφήσουν στην άκρη τις εξυπνάδες που ανάβουν το φιτίλι του φανατισμού γιατί θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτές οι καταστάσεις λειτουργούν σε βάρος τους όπως και σε βάρος των ομάδων τους.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο υποχωρεί συνεχώς στην Ευρώπη, ενώ ακόμη και στο εσωτερικό βλέπει να μην συγκινεί αναλόγως ούτε για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα. Κι αυτή η παράμετρος δεν μετριέται μόνο με την απόσταση που χωρίζει τους «ισχυρούς» από τους «αδύναμους», αλλά έχει να κάνει με την όλη προσέγγιση απέναντι στο προϊόν.

Αν δεν το συνειδητοποιήσουν όλοι-μα όλοι-όσοι συμμετέχουν στον συνεταιρισμό της Λίγκας, τότε λίαν συντόμως θα βρεθούν ενώπιον εξελίξεων που δεν θα τους είναι καθόλου εύκολο να τις διαχειριστούν. Μας το στέλνει το μήνυμα και ο Παναθηναϊκός που περνά τόσο βαθιά κρίση αν και ήταν και παραμένει ένα πολύ σημαντικό μέγεθος για το ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Νομίζετε ότι θέλει πολύ να βρεθεί στο έδαφος ο ακροβάτης; Όταν μάλιστα δεν υπάρχει το δίχτυ της προστασίας-και στο ποδόσφαιρο δεν το βλέπουμε να υπάρχει-τότε η επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη και το μέλλον εντελώς αβέβαιο. Αν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του ο ακροβάτης τότε η πτώση του θα είναι επώδυνη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ