Βασιλακόπουλος όπως λέμε… Τριαντάφυλλος

Βασιλακόπουλος όπως λέμε… Τριαντάφυλλος

«Εκεί που θέλει, όποτε θέλει και με όποιους θέλει» είναι το πλάνο του προέδρου της διοίκησης Πρωτοδικείου. Κλασικός Βασιλακόπουλος.

Εκλογές με τους δικούς του νόμους ονειρεύεται ο Βασιλακόπουλος. Με τους δικούς του όρους και με τερτίπια, που δεν αρμόζουν στο μέγεθος του ελληνικού μπάσκετ. Αλλά μήπως είναι η πρώτη φορά, που συμβαίνει κάτι τέτοιο; Από την αλήστου μνήμης ελληνοποίηση του Μπαζάρεβιτς, μέχρι τον ετσιθελικό αποκλεισμό των διαιτητών της Ευρωλίγκας και την επαναφορά δύο εκ των τεσσάρων, έτσι διοικούσε πάντα την ΕΟΚ.

Τι κάνει ο Βασιλακόπουλος και τι κατήγγειλε ο Αυγενάκης; Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το Πρωτοδικείο η καταγγελία του Υφυπουργού Αθλητισμού. Έχει να κάνει με τα… τερτίπια της ΕΟΚ, με το… παιχνίδι που παίζεται με κάποια σωματεία.

Η ΕΟΚ έστειλε τον εκλογικό κατάλογο, γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Έκανε, όμως, μια ντρίπλα. Τον κατάρτισε (τάχα μου) η Εκτελεστική Επιτροπή και όχι το Δ.Σ., ως ορίζει ο κανονισμός της Ομοσπονδίας. Σωματεία που είναι εκτός καταλόγου, που δεν είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο, σπεύδουν στα Πρωτοδικεία της χώρας.

Ζητούν κατεπείγουσα απόφαση, παρουσιάζοντας τον κανονισμό της ΕΟΚ και υποστηρίζοντας ότι «μας απέκλεισε από τον κατάλογο ένα όργανο, που δεν είχε το δικαίωμα». Η ΕΟΚ παρίσταται, τάχα μου ως… αντίδικος, παραδέχεται ότι έγινε λάθος κι ο Πρωτοδίκης φυσιολογικά, μην γνωρίζοντας το… παιχνίδι, δικαιώνει τα σωματεία.

Ποιο είναι, λοιπόν, το πλάνο του Βασιλακόπουλου; Να γίνουν οι εκλογές όποτε θέλει (μην περιμένετε ότι θα διεξαχθούν στις 30 Μαΐου), στον χώρο που θέλει (στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας), να ψηφίσουν εκείνοι που θέλει κι όχι όσοι έχουν γραφτεί στα Μητρώα Σωματείων. Με την υποσημείωση ότι εκείνος ήταν που τους έδωσε το δικαίωμα ψήφου και που φυσικά κερδίζεται από το εκάστοτε Πρωτοδικείο από συλλόγους, που δεν είναι στην… απέναντι όχθη.

Το σύστημα είναι πολυπλόκαμο. Δεν θα παραδοθεί, όπως δεν θα παραδοθεί ο Βασιλακόπουλος. Η καταγγελία Αυγενάκη είναι μια κίνηση στη θετική κατεύθυνση, αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα με καταγγελίες. Τον τρόπο ας τον βρουν εκείνοι που έχουν τα γένια. Βέβαιο είναι πως για την ώρα η ηγεσία της ΕΟΚ παίζει όποτε θέλει, όπου θέλει και με όποιον θέλει αντίπαλο, κάτι σαν τον… Ντάφι στο Survivor.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ