Ολυμπιακός: Ανυπομονησία για τη συνέχεια…

Ολυμπιακός: Ανυπομονησία για τη συνέχεια…

Στο λιμάνι δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται και για αυτό δεν είχαν θέμα να αποκτήσουν παίκτη με συμβόλαιο ύψους δύο εκατομμύριων ευρώ.

Εφησυχασμός. Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τικίνιο και το ποσό το οποίο διέθεσε ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει, αποδείχθηκε περίτρανα ένα πράγμα. Η συγκεκριμένη λέξη είναι άγνωστη στον Πειραιά.

Για όσους δεν το θυμούνται, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα με διαφορά μισού γύρου από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και κάλλιστα θα μπορούσαν να περιμένουν, μέχρι να πραγματοποιήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Στον Ολυμπιακό ευτυχώς, λειτουργούν διαφορετικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, στις 15 Ιουνίου να έχουν αποκτηθεί δύο παίκτες. Ένας επιθετικός και ένας εξτρέμ. Πριν μπει ο Ιούνιος, ο Τικίνιο ανακοινώθηκε και μιλάμε για παίκτη που υπέγραψε συμβόλαιο με δύο εκατομμύρια τον χρόνο, χωρίς τα πριμ!

Κοινώς, έγινε ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ολυμπιακού και ο μόνος με μεγαλύτερες απολαβές είναι φυσικά το «φονικό όπλο», Ελ Αραμπί.

Η πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών, αν μη τι άλλο κάνει κλικ στον κόσμο, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι ότι πρόκειται για παίκτη που επιθυμούσε διακαώς ο προπονητής. Είχα συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν και στη συνέχεια ο Τικίνιο, έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα της Πόρτο. Ένας παίκτης που ήταν ο βασικός επιθετικός των «δράκων», αποτελεί μεταγραφή από το πάνω ράφι.

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι είναι άκρως εντυπωσιακό και φυσικά όλοι οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία τη συνέχεια. Όχι τόσο για την διατήρηση της πρώτης θέσης στην Ελλάδα (ο συγκεκριμένος στόχος μπορούσε να επιτευχθεί και χωρίς Τικίνιο), αλλά για το μεγαλύτερο βήμα στην Ευρώπη.

Στο λιμάνι κανείς δεν έπαψε να ονειρεύεται. Αν αυτό συνέβαινε, τότε δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κίνηση και να αποκτηθεί παίκτης με δύο εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο. Και επειδή κάποιοι θα πουν πάλι για τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα εξασφαλισμένο. Έχει να δώσει προκριματικά για να μπορέσει να μπει στους ομίλους. Και καμία ομάδα στον κόσμο δεν κάνει προγραμματισμό, υπολογίζοντας σε χρήματα που δεν τα έχει σίγουρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ