Ο Μιλόγεβιτς τη δουλειά, η διοίκηση τα εφόδια

Ο Μιλόγεβιτς τη δουλειά, η διοίκηση τα εφόδια

Οι άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί να κάνει η ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί αναμφίβολα τη μεγαλύτερη επένδυση της ΑΕΚ όσον αφορά στο πλάνο της επόμενης μέρας. Ο Σέρβος τεχνικός είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά και να δημιουργήσει μια ΑΕΚ ανταγωνιστική που θα γίνει ξανά διεκδικήτρια του τίτλου. Ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει και την ελληνική κουλτούρα και την Ένωση φυσικά. Γνωρίζει ήδη την ομάδα και το ρόστερ, γνωρίζει και τι πρέπει να προσφέρει στο σύνολο, τι να δώσει τακτική στην ομάδα και τι να αφαιρέσει.

Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του. Το να γίνει το περυσινό σύνολο ομάδα δεν είναι απλό. Το θετικό είναι πως ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει που έρχεται, τι παραλαμβάνει και τι πρέπει να διορθώσει. Και δείχνει με το «καλημέρα» τη διάθεση να σηκώσει τα μανίκια.

Και για τον ίδιο άλλωστε η ΑΕΚ αποτελεί τεράστια ευκαιρία. Τη μεγαλύτερη στην καριέρα του. Μιλάμε άλλωστε για άνθρωπο φιλόδοξο και αυτό από μόνο του αρκεί για να μην αμφιβάλει κανείς σχετικά με το πόσο θα προσπαθήσει. Φυσικά το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς, όμως δεδομένα ο Σέρβος προπονητής θα… ιδρώσει.

Το ένα σκέλος για να βγει το φετινό πλάνο στην ΑΕΚ αφορά το παραπάνω κομμάτι. Το άλλο έχει να κάνει με τη διοίκηση. Οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν την πρόθεση να δώσουν στον Μιλόγεβιτς τα κατάλληλα εφόδια. Να ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που πονάει, να την ανεβάσουν επίπεδο, να μην κάνουν εκπτώσεις.

Νομίζω η περίπτωση του Εντσάμ είναι η πλέον χαρακτηριστική πάνω σε αυτό το κομμάτι. Η ΑΕΚ προσπαθεί στην πράξη και όχι στα λόγια να αποκτήσει έναν παίκτη 25 ετών, με τρομερά στοιχεία, που ήδη για εκείνον ερίζουν μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης. Το που θα καταλήξει η υπόθεση δεν το γνωρίζω, όμως για να ασχολείται ακόμα η ΑΕΚ, σημαίνει πως είναι μέσα στο «κόλπο».

Τέτοιου τύπου μεταγραφές πρέπει να κυνηγήσει η Ένωση προκειμένου να κλείσει την ψαλίδα από τον Ολυμπιακό. Άλλη χρονιά με την ομάδα να μένει εκτός τίτλου από χειμώνα δεν αντέχεται και φαίνεται πως ο κόσμος της Ένωσης, δεν θα ζήσει και πάλι το περυσινό μαρτυρίο.

Υγ: Η περίπτωση Μανγκαλά μπορεί να κάνει «γκελ» στον κόσμο βάσει ονόματος και βιογραφικού, όμως στην ΑΕΚ κινούνται για κάτι διαφορετικό. Κάτι που για τα δικά τους κριτήρια μπορεί να αποδειχθεί ακόμη καλύτερο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ