Ο Ντάφι, ο Βασιλακόπουλος και το… σαμπουάν

Ο Ντάφι, ο Βασιλακόπουλος και το… σαμπουάν

Η υποδοχή, η υπακοή, η απίστευτη τοποθέτηση του Νικάκη, τα ανύπαρκτα συμβόλαια και το σαμπουάν που θα λείψει από τους διεθνείς Survivors…

Μετά την υποδοχή, που (έστω και λίγοι) επιφύλαξαν στον Τριαντάφυλλο, καθένας μπορεί να γίνει… σύμβολο. Γιατί όχι κι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος; Άλλωστε έχει πολλά κοινά με τον Ντάφι, δεν χρειάστηκε να παλέψει ιδιαίτερα για να ζήσει το όνειρό του, άλλοι έτρεχαν γι’ αυτόν, κανείς δεν κατάλαβε γιατί τόσο καιρό είναι στον… αφρό, καθώς όλοι μιλούν για το έργο του, δίχως να μας λένε ποιο είναι αυτό.

Όταν δεκάδες Ολυμπιονίκες (να μην μιλήσουμε για τους Παραολυμπιονίκες), μαθητές που διακρίθηκαν σε Αγώνες στο εξωτερικό, αθλητές που έκαναν σπουδαίες επιδόσεις, καλλιτέχνες που παρήγαγαν πολιτισμό και αγωγή ψυχής, συναντούν μόνο τους συγγενείς τους στο αεροδρόμιο, πήγε κόσμος να υποδεχθεί τον Ντάφι.

Ένας τραγουδιστής, που έχει να κάνει επιτυχία από το… κάποτε (όταν τραγούδησε το «αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε» φορούσε τη ζώνη, που ξεκινούσε από το γόνατο κι έφτανε τρεις πόντους από το στήθος κι είχε μαλλί ράστα), ο οποίος ήταν παίκτης… τρολ. Πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά για κάποιον λόγο άγγιξε τον κόσμο. Γιατί; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Τουλάχιστον είχε προλάβει να καλλωπιστεί, είχε χρησιμοποιήσει το σαμπουάν, γιατί διαφορετικά θα ήταν πιο άγριες οι καταστάσεις. Μια κι ο λόγος για το σαμπουάν, ο Κώστας Νικάκης δήλωσε ευθαρσώς στον over fm ότι ο φροντιστής της Εθνικής δεν έχει λεφτά για να αγοράσει σαμπουάν για τους παίκτες. Συνυπολογίστε πως εκτός από τον… αμισθί Πιτίνο, το υπόλοιπο προπονητικό σταφ είναι για την… αγάπη προς την Εθνική, καθώς δεν υπάρχουν συμβόλαια, αφού η Διοίκηση Πρωτοδικείου δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαια. Κάθε διαφορετική άποψη δεκτή, με αποδείξεις παρακαλούμε.

Πάμε, λοιπόν, στο Προολυμπιακό, δίχως διοίκηση στην ΕΟΚ, με άδεια ταμεία (τουλάχιστον θα γλιτώσουμε από τους τσαρτερίστες, για να αποδειχθεί ότι «ουδέν κακόν αμιγές καλού»), οπότε θα δείτε τους παράγοντες που άλλοτε στριμώχνονταν για να μπουν στο αεροπλάνο, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, αφού δεν έχει καλοπέραση.

Είναι θέμα χρόνου να βγει το αφήγημα του κακού Αυγενάκη, ο οποίος δεν έδωσε τα προβλεπόμενα χρήματα στην ΕΟΚ, να βγει ξανά στο… αντάρτικο ο Βασιλακόπουλος και να προστρέξουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία με περισσή αφέλεια θεωρούν ότι ο κροκόδειλος που έφαγε τον εχθρό μου έγινε φίλος μου.

Με το ζόρι έχουν πληρωθεί οι μισθοί των εργαζομένων, σε λίγο καιρό ενδεχομένως κι εδώ να υπάρξει πρόβλημα, αλλά ποιος νοιάζεται; Αν καταφέρει να πληρώσει τις υποχρεώσεις θα το παίξει «ήρωας», αν όχι «θύμα» του Αυγενάκη. Κλασικά εικονογραφημένα. Ποιος τσιμπάει; Εδώ πήγαν στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Ντάφι, δεν θα πιστέψουν τον πρόεδρο της καρδιάς μας;

Αντί επιλόγου: Αν τη στιγμή της αποχώρησης από τα γραφεία στο ΟΑΚΑ υπάρξει κόσμος, που θα πάει για να αποθεώσει τον Βασιλακόπουλο, θα πάω στο επόμενο Survivor. Χειρότερος από τον Τριαντάφυλλο δεν θα είμαι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ