Τεράστια η διαφορά…

Τεράστια η διαφορά…

Από το ενδιαφέρον, μέχρι την πρόταση που θα ικανοποιήσει τους διοικούντες τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα θα έχετε χάσει τη μπάλα, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό. Έτσι γίνεται κάθε καλοκαίρι και όπως συνηθίζω να λέω, στον Θρύλο θέματα μεταγραφών θα υπάρχουν όλο τον χρόνο, ακόμα και παραμονές ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, που να κρίνει τίτλο. Εδώ στο 10.gr, διαβάζετε ονόματα που είτε βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα, είτε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών είναι υπαρκτό.

Μεγάλο κομμάτι στα ρεπορτάζ καταλαμβάνουν και ονόματα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που «αρέσουν» σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η στήλη θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν κάποιος διαβάσει όλα όσα γράφονται στο εξωτερικό, θα καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι στη νέα σεζόν δεν θα μείνει παίκτης στο ρόστερ της ομάδας!

Έχουμε και λέμε. Μεταγραφικά σενάρια αφορούν τον Σεμέδο, τον Σα, τον Καμαρά, τον Χασάν, τον Σισέ, τον Φορτούνη, τον Μπουχαλάκη και σίγουρα όλο και κάποιον θα ξεχνάω τη δεδομένη χρονική στιγμή. Απορώ πώς τους έχει ξεφύγει ο Ελ Αραμπί με τον Εμβιλά,…

Προς Θεού δεν λέω ότι οι συνάδελφοι από το εξωτερικό τα βγάζουν από την κοιλιά τους, ούτε είναι… φιδέμποροι πολυτελείας. Είναι μεγάλη η διαφορά από το απλό ενδιαφέρον, μέχρι την πρόταση. Και ακόμα μεγαλύτερη, αν αυτή εμφανιστεί να γίνει αποδεκτή. Ο Ολυμπιακός λειτουργεί όπως τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και έχει αποδείξει περίτρανα ότι δεν ξεπουλάει.

Αξιολογεί τις προτάσεις και ακολούθως αποφασίζει. Και όταν τις απορρίπτει, σε σύντομο χρονικό διάστημα προχωρά σε ανανεώσεις συμβολαίων με αυξημένες αποδοχές, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν το μυαλό τους σε άλλες πολιτείες…

Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, όταν θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό θα την αξιολογήσουν και μόνο αν την κρίνουν συμφέρουσα για την ομάδα θα την αποδεχθούν. Επίσης, ο Ολυμπιακός σε λιγότερο από μία εβδομάδα (15 Ιουνίου) θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί και πάλι στους ομίλους, όπως συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια.

Για να αυξήσει ο Ολυμπιακός τις πιθανότητες επιτυχίας, (δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στα τέλη Ιουλίου, ακόμα και αν παίζεις με την… F.C Gardenia), πρέπει να στηριχθεί στην ποιότητα και την ομοιογένεια. Οπότε δεν είμαι καθόλου βέβαιος, ότι πριν τα προκριματικά θα φύγουν παίκτες από το ρόστερ.

Κάποιοι, κάποια στιγμή θα βρουν άλλη στέγη. Ίσως και στο καλοκαίρι που διανύουμε. Έτσι συμβαίνει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Άλλο κάποιοι και άλλο όλοι. Υπομονή λοιπόν και μην περνά από το μυαλό σας, ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί καινούργια ενδεκάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ