Το άγνωστο που περιβάλλει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Το άγνωστο που περιβάλλει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Σέρβος δουλεύει εδώ και μέρες για τον Παναθηναϊκό, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό για τη δουλειά του.

Έχουν συμπληρωθεί δύο και πλέον εβδομάδες από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό. Έκτοτε, ο Σέρβος δουλεύει ως προπονητής του  Τριφυλλιού, αξιολογεί το ρόστερ, επάνδρωσε το επιτελείο του και έχει ζητήσει αρκετά πράγματα από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Επιπλέον, ο Γιοβάνοβιτς μελετάει παίκτες τους οποίους θα συμπεριλάβει στη μεταγραφική λίστα του.

Ωστόσο, όλα συμβαίνουν μυστικά. Επειδή η ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιοβάνοβιτς έχει καθυστερήσει, δεν έχει παρουσιαστεί στον Τύπο και στους οπαδούς και κατά συνέπεια, ο 59χρονος τεχνικός δεν έχει αναλύσει τη φιλοσοφία του, το όραμα του και δεν έχει θέσει στόχους. Άρα, από την πλευρά του προπονητή δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για τις σκέψεις του.

Οι όποιες πληροφορίες διαδίδονται για τις κινήσεις του Γιοβάνοβιτς προέρχονται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είτε με θέσεις που μεταφέρει η ΠΑΕ στους δημοσιογράφους, είτε με ανεπίσημες συζητήσεις. Αλλά αυτές είναι αποσπασματικές γνώσεις και όχι το σύνολο του σχεδίου του Σέρβου προπονητή.

Συνεπώς, δεν υπάρχουν και κριτήρια για να φιλτραριστούν τα σενάρια για τις μεταγραφές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Κανείς δεν ξέρει τι θέλει ο Γιοβάνοβιτς, έστω και από άποψη χαρακτηριστικών, ώστε να κρίνει με ασφάλεια ένα δημοσίευμα.

Βέβαια, προφανώς τα ξένα σάιτ και οι εφημερίδες δεν… ξύπνησαν ένα πρωί και επέλεξαν να εμπλέξουν τον Παναθηναϊκό με φήμες. Όπως η πορτογαλική Record με τον Μπατάλια ή σκοπιανή Vecer για τον Βελκόφσκι. Κάποιος εκ μέρους της ομάδας συζητάει με ατζέντηδες και ρωτάει τις απαιτήσεις τους. Ίσως να είναι ο Γιοβάνοβιτς, πιθανώς κάποιος συνεργάτης του ή ένα στέλεχος της διοίκησης. Αλλά κάποιος συνομιλεί.

Άρα, έχει αρχίσει η υλοποίηση του σχεδιασμού. Δεν είναι κακό που δεν έχει «διαρρεύσει» και που οι λεπτομέρειες είναι γνωστές σε όσους χρειάζεται να γνωρίζουν. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιρικού οργανισμού. Απλά, για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για το πλάνο του Γιανοβάνοβιτς, γιατί κρύβεται στο άγνωστο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ