Ας μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι

Ας μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι

Ο Έρικσεν κέρδισε τον πιο σπουδαίο «αγώνα» της ζωής του και οι συγκλονιστικές στιγμές που βιώσαμε θα πρέπει να μας διδάξουν κάποια πράγματα.

Ένας πλανήτης έγινε μια αγκαλιά. Εκατομμύρια ανθρώπων από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, ένωσαν τις φωνές τους, τις προσευχές τους, τις επικλήσεις τους.

Από τη σοκαριστική στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν «κατέρρευσε» στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι τη χαρμόσυνη είδηση οτι συνήλθε και είναι καλά, οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές.

Ακόμα και άνθρωποι που δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο, παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι. Ενώνοντας , νοητά, τις προσπάθειες τους με αυτές των ηρώων γιατρών που βρέθηκαν στο πλευρό του.

Μ’ αυτές των συμπαικτών του που δημιούργησαν μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω του. Έκλαψαν μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Έρικσεν, ευτυχώς, κατάφερε να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Κέρδισε στον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας του. Στάθηκε δυνατός και τα κατάφερε.

Ας κερδίσουμε και εμείς από τις στιγμές αυτές που βιώσαμε. Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Είναι ανθρώπινο, αλλά φαίνεται ότι μόνο σε τέτοιες δύσκολες, σε τέτοιες τραγικές στιγμές, καταλαβαίνουμε πόσο μικρά είναι τα πράγματα για τα οποία ασχολούμαστε ή μαλώνουμε στην πραγματικότητα.

Κάποιος που χθες είχε ενώσει τη φωνή του στη προσπάθεια για να σωθεί ο Έρικσεν, μπορεί πριν από μια εβδομάδα ή ένα μήνα να … ευχόταν να πάθει κάτι ένας συνάνθρωπος του, επειδή υποστήριζε μια άλλη ομάδα.

Δυστυχώς, μόνο σε δύσκολες στιγμές όπως η χθεσινή, καταλαβαίνουμε ποιες είναι πραγματικά οι προτεραιότητες στην ζωή μας, ποια είναι τα σοβαρά πράγματα.

Μπροστά στην υγεία δεν μετράει τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

ΥΓ. Ο αρχηγός της Δανίας, Σιμόν Κιάερ ήταν αυτός που έσωσε τον Κριστιάν Έρικσεν, καθώς πριν έρθουν οι γιατροί της αναμέτρησης, κράτησε το σώμα του στη σωστή θέση. Ορισμένες φορές οι ήρωες δεν φοράνε μπέρτα, αλλά περιβραχιόνιο…

ΥΓ1. Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Άρη με τον Ζακαρί Μπουσέ, αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη. Όχι γιατί δεν ήταν γνωστό ότι ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν βρισκόταν στις βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου, αλλά για το χρονικό διάστημα στο οποίο έγινε. Πριν δηλαδή από την ανακοίνωση της απόφασης του CAS. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι στην ΠΑΕ έχουν κάτι παραπάνω από συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης Ντουρμισάι.

ΥΓ2. Ένας από τους στόχους του Άρη την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη και να πάρει μέρος στη φάση των ομίλων. Αυτός είναι και ο λόγος που οι επιλογές που έχουν γίνει σε ότι αφορά τίς κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ είναι από το πάνω ράφι. Αυτό, μάλιστα, δεν ισχύει μόνο για τους πρώτους στόχους αλλά και για τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στη λίστα των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ