Οι καμπίσιοι να περιμένουν την ρεβάνς

Οι καμπίσιοι να περιμένουν την ρεβάνς

Στη Λάρισα καλλιέργησαν ένα κλίμα έντασης και... εντυπώσεων και το αποτέλεσμα τους «δικαίωσε», αλλά η ΑΕΚ είναι ομάδα που θα προκριθεί.

Καταρχάς η ΑΕΛ έχει αποφασίσει να κάνει τις φανέλες της πικετοφορία στο Σύνταγμα και καλά κάνει επί της αρχής, στηρίζουμε κοινωνικά μηνύματα στα γήπεδα. Αλλά ο «Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά» σε συνδυασμό με το μαλλί – περικεφαλαία του Κρίζμαν και φόντο το θεσσαλικό κακοτράχαλο χωράφι, κάπως παραπήγε… τραγελαφικά.

Κατά τα λοιπά, χθες δεν ξέρω τι είδαμε. Πάντως, όχι μπάλα. Είδαμε μία ΑΕΚ που έπαιζε χωρίς την κανονική της 11αδα -και φυσικά για ακόμη μία φορά φαίνεται πόσο πολύτιμος είναι ο Σιμόες, είδαμε μια Λάρισα που αποφάσισε να πυροδοτήσει μόνη της την ένταση -και, φυσικά, όχι την αγωνιστική- και στο τέλος είδαμε και τους οπαδούς της ΑΕΛ να συμπεριφέρονται αντιδεοντολογικά -με αποκορύφωμα τον τύπο που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από «ντου» και έσπρωξε τον Λαπρόπουλο. Πολύ ωραίος, φίλε. Εύγε).

Χθες η ΑΕΚ έπαιξε με αυτό που διαθέτει, αυτός είναι ο πάγκος, αυτό είναι το plan B. Να το καταλάβουμε. Ο Κλωναρίδης και ο Αϊντάρεβιτς είναι το plan B.

Στο 51′ ο Μασούντ άνοιξε το σκορ και λίγο μετά η ΑΕΛ κέρδισε ένα πέναλτι που δεν ξέρω σε ποιο όνειρο το είχε δει να συμβαίνει, αλλά σε οποιοδήποτε άλλο, ρεαλιστικό σύμπαν για πέναλτι δεν θα άξιζε. Ισοφάριση από τον Ναζλίδη και στο 92′ ο Κρίζμαν χάρισε στον κάμπο τη νίκη.

Ενδιάμεσα, ο Μπάρκας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο Μασούντ ένα πολύ ενδιαφέρον: Όχι επειδή ήταν καλό, αλλά επειδή φάνηκε πως ο παίκτης λειτουργεί καλύτερα με συγκεκριμένους συμπαίκτες του. Κι αν κατάφερε να σκοράρει, το μεγάλο του ατού είναι οι ασίστ, όπως μας καλόμαθε από τα ματς με τον Παναιτωλικό.

Κατά τα λοιπά, οι διαμαρτυρίες των Λαρισαίων έφτασαν -το ξανάπαμε- σε τραγελαφικά ύψη. Των οπαδών; Των παικτών; Καλλιέργησαν ένα κλίμα έντασης και… εντυπώσεων και το αποτέλεσμα τους «δικαίωσε».

Ευτυχώς, υπάρχει και ρεβάνς. κι εκεί θα κριθούν όλα. Γιατί η ΑΕΚ είναι ομάδα που θα προκριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ