Ο Μιλόγεβιτς ξέρει που ήρθε και τι χρειάζεται για να την κάνει ξανά… ΑΕΚ

Ο Μιλόγεβιτς ξέρει που ήρθε και τι χρειάζεται για να την κάνει ξανά… ΑΕΚ

Ο «διαβασμένος» Σέρβος τεχνικός, οι αλλαγές που έρχονται και το πλάνο του

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σήκωσε μανίκια εδώ και μέρες. Η ΑΕΚ μπήκε σε μια νέα εποχή, που έχει τον Σέρβο τεχνικό στο επίκεντρο. Ο Μιλόγεβιτς έδειξε «διαβασμένος» και προσγειωμένος. Ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθε, ποιες είναι οι απαιτήσεις αλλά και οι ανάγκες.

Ο Μιλόγεβιτς είναι ένας προπονητής που αφήνει το στίγμα του στις ομάδες που προπονεί. Δεν κάνει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ που θα δούμε φέτος θα είναι η… δικιά του. Μια ομάδα βάσει των δικών του «θέλω».

Το πώς θα λειτουργήσει αυτό θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Είναι σαφές όμως πως ο Σέρβος προπονητής αποτελεί τον άξονα πάνω στον οποίο δομείται η νέα ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Πέρυσι πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν καλά. Και σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά προκειμένου η Ένωση να βρεθεί στο επίπεδο που πρέπει. Ο Μιλόγεβιτς δείχνει σε πρώτη φάση τη διάθεση να… ιδρώσει για τον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ αποτελεί τεράστια ευκαιρία για εκείνον. Η μεγαλύτερη που του έχει δοθεί στην καριέρα του. Αποτελεί πρόκληση να την κάνει ξανά πρωταθλήτρια. Να συνεχίσει με επιτυχία την παράδοση των Κιτρινόμαυρων με τους Σέρβους προπονητές στο τιμόνι.

Από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μετά η ΑΕΚ αναζητούσε… μανιωδώς έναν προπονητή που θα γίνει το σημείο αναφοράς της. Σε ένα βαθμό ίσως το έκανε ο Φερνάντο Σάντος. Γενικώς όμως ο κιτρινόμαυρος πάγκος είχε αποδειχθεί ηλεκτρική καρέκλα. Ο Μιλόγεβιτς έχει την ευκαιρία να το σβήσει αυτό. Και τα εχέγγυα.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να αλλάξει τακτική. Στην Ένωση έχουν αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος και παράλληλα το τι χρειάζεται για να γίνει η ομάδα ξανά πρωταγωνίστρια. Οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν την πρόθεση να επενδύσουν. Να αποκτήσουν παίκτες ποιότητας, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ήδη οι στόχοι που έχουν θέσει είναι υψηλοί. Και έτσι πρέπει να είναι, προκειμένου να κλείσει η ψαλίδα από τον Ολυμπιακό. Τα πισωγυρίσματα που έκανε η ΑΕΚ από το 2018 και μετά της κόστισαν. Σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε η ώρα όλα αυτά να μείνουν στο παρελθόν και η ομάδα να βαδίσει σε έναν νέο δρόμο. Ο Μιλόγεβιτς δείχνει να «κουμπώνει» ιδανικά σε αυτό το πρότζεκτ. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και βεβαίως να στηριχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ