Τικίνιο: Τους «τρέλανε» όλους στο Ρέντη

Τικίνιο: Τους «τρέλανε» όλους στο Ρέντη

Ο Τικίνιο δικαιώνει τον χαρακτηρισμό νέος «Χουλκ» και στο Ρέντη δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τον Βραζιλιάνο στράικερ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με καθημερινές προπονήσεις στο Ρέντη και την Παρασκευή οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Αυστρία για να δώσουν φιλικά παιχνίδια.

Μια πρώτη εικόνα που υπάρχει στο Ρέντη είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κάνει αυτά που ήθελε το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών, αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στα νέα πρόσωπα.

Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία να σταθεί κάποιος στην προσπάθεια που κάνει ο Τικίνιο στο Ρέντη κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε στην πολύ καλή εντύπωση που έχουν σχηματίσει οι πρωταθλητές για τον έμπειρο στράικερ.

Ο Τικίνιο δείχνει από τις πρώτες κιόλας μέρες παρουσίας στο Ρέντη, ότι πήγε στον Ολυμπιακό για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κι αυτό «μετράει» πολύ.

Ο 30χρονος σέντερ φορ των ερυθρόλευκων δίνει το 100% στις προπονήσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν μεγάλη ένταση κι αυτό είναι κάτι που φανερώνει και τον επαγγελματισμό του Βραζιλιάνου.

Ο Τικίνιο είχε συζητήσει με τον Μαρτίνς και είχε πάει μια εβδομάδα νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες στο Ρέντη κι ακολούθησε το πρόγραμμα που του είχε ετοιμάσει ο Χρήστος Μουρίκης.

Αυτό το διάστημα της μιας εβδομάδας βοήθησε τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι σε καλό επίπεδο κι ανεβάζει καθημερινά «στροφές» στις προπονήσεις.

Στην χθεσινή προπόνηση μάλιστα, οι ρυθμοί ήταν πολύ έντονοι, σε σημείο που ο Μαρτίνς να χαρίσει το απογευματινό πρόγραμμα.

Ο Τικίνιο έβγαλε όλο το πρόγραμμα και δείχνει από τις πρώτες κιόλας μέρες στο Ρέντη, γιατί τον φώναζαν νέο «Χουλκ» στην Πόρτο.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει την δύναμη να κάνει την διαφορά κι αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύσει στις προπονήσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πολλούς λόγους να χαμογελά.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη, που έλεγαν ότι τώρα μπορούν να καταλάβουν γιατί έλεγαν νέο «Χουλκ» τον Τικίνιο, μετά τις πρώτες του εμφανίσεις με την φανέλα της Πόρτο.

Τα πρώτα «μηνύματα» από το Ρέντη είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Και θα πρέπει μάλιστα να επισημάνουμε ότι στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όχι μόνο από την προσπάθεια που κάνει ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ στις προπονήσεις, αλλά και από την συμπεριφορά του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του δύο εξαιρετικούς επιθετικούς, τον Ελ Αραμπί και τον Χασάν αλλά αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση εντάσσοντας και τον Τικίνιο στο δυναμικό του.

Και ο Βραζιλιάνος δουλεύει σκληρά από την πρώτη μέρα στο Ρέντη, για να δικαιώσει τους ερυθρόλευκους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ