Άρης: Η κρίσιμη 1η Ιουλίου και τα στοιχήματα

Άρης: Η κρίσιμη 1η Ιουλίου και τα στοιχήματα

Ο Άρης περιμένει να οριστικοποιήσει τις μεταγραφικές κινήσεις του, σε αναμονή της απόφασης του CAS, ενώ υπάρχουν και παίκτες στο νυν ρόστερ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι είναι αυτό που περνάει ο Άρης, σε ότι αφορά, τουλάχιστον την μεταγραφική του ενίσχυση. Η υπόθεση Ντουρμισάι, για την οποία η ΠΑΕ δεν φέρνει τη παραμικρή ευθύνη, τον αναγκάζει να περιμένει την απόφαση του CAS για το BAN.

Τουλάχιστον, μέχρι, την 1η Ιουλίου καθώς αν μέχρι τότε το Ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δεν αποφανθεί, τότε οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τις προφορικές συμφωνίες που έχουν κάνει με παίκτες.

Οι άνθρωποι του Άρη δούλεψαν πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι και έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιλογές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η αλήθεια είναι, μάλιστα, οτι θα ήθελαν και κάποιους από τους παίκτες αυτούς στη Θεσσαλονίκη πριν τη 1η Ιουλίου, προκειμένου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ενσωματωθούν με την αποστολή και να μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι. Είναι διαφορετικό πράγμα η προφορική συμφωνία και άλλο να πείσεις έναν ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει σε άλλη χώρα με τον… αστερίσκο της απόφασης του CAS. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Είναι ξεκάθαρο, φυσικά ότι και ο ίδιος ο Άκης Μάντζιος θα ήθελε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Να προλάβουν οι νεοαποκτηθέντες να ακολουθήσουν έστω το μεγαλύτερο κομμάτι του δεύτερου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ειδικά σε ότι αφορά την ενίσχυση στα χαφ που κρίνεται επιβεβλημένη, ενόψει και των δύο αναμετρήσεων με την Αστάνα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

O Τζέγκο βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης από τον τραυματισμό του, ο Σάσα είναι σε καραντίνα στην Βραζιλία καθώς έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και οι μοναδικοί ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ματίγια και Ντουάρτε, ενώ στα χαφ μπορεί να δώσει λύσεις και ο Σάκιτς.

Ο προπονητής του Άρη, όμως, είναι υποχρεωμένος να περιμένει, μέχρι τη 1η Ιουλίου, προκειμένου να ξέρει τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Διαφορετικά φυσικά τα δεδομένα αν ο Άρης κάνει μεταγραφές και διαφορετικά στην αντίθετη περίπτωση.

Παράλληλα, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές του νυν ρόστερ από τους οποίους ο Άρης περιμένει πολλά περισσότερα, καθώς θα κάνουν προετοιμασία με την ομάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μήτρογλου που δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος στις προπονήσεις, δουλεύοντας σκληρά για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ακόμα ο Άρης περιμένει πολλά περισσότερα από τον Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο έγινε πολύ μεγάλη οικονομική επένδυση από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι ικανότητες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, άλλωστε είναι αδιαμφισβήτητες.

Στη κατηγορία αυτή των παικτών από τους οποίους περιμένουν περισσότερα οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων ανήκουν και οι Μπεναλουάν, Ντουάρτε αλλά και ο Μπρούνο.

ΥΓ. Εκτός από τα τρία φιλικά που θα γίνουν στην Αυστρία, γίνεται προσπάθεια να κλειστεί και ένα στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο δυνατή ομάδα, στα μέσα του επόμενου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ