Οι ελληνικές «σταθερές» του Γιοβάνοβιτς

Οι ελληνικές «σταθερές» του Γιοβάνοβιτς

Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης αποτελούν τη «βάση» του προπονητή του Παναθηναϊκού που θέλει το ελληνικό στοιχείο μέσα στην ομάδα.

Πολύ σημαντικό θεωρεί το ελληνικό στοιχείο εντός της ομάδας του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» κινήθηκαν στην ελληνική αγορά προκειμένου να κλείσουν το κενό που υπήρχε στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, βλέποντας όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού την περσινή σεζόν είδε και αυτά με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί ξεχώρισε τον Γιάννη Κώτσιρα. Και κάπως έτσι εισηγήθηκε την απόκτησή του από τους «πράσινους».

Γενικά ο Γιοβάνοβιτς κοιτάζει την ελληνική αγορά. Εχουν ζητήσει να προταθούν παίκτες και να τους αξιολογήσει, έχουν προταθεί περιπτώσεις όπως του Κατράνη και του Γούτα, αλλά προς το παρών δεν δείχνει ο Παναθηναϊκός διατεθειμένος να πάει σε κάποια άλλη επιλογή. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν θα συμβεί κάτι πιο «βαθιά» το καλοκαίρι. Υπάρχει, ωστόσο, εντός ομάδας μια ελληνική «βάση» παικτών που ο Γιοβάνοβιτς θα στηρίξει πολλά σε αυτούς.

Οι… παλιές καραβάνες, Διούδης, Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάννης. Και φυσικά ο Αλεξανδρόπουλος, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρότζεκτ του συλλόγου αυτή τη στιγμή. Και οι τέσσερις είναι βασικοί στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς. Με την υποσημείωση ο Κουρμπέλης να επιστρέψει γερός και να μην αντιμετωπίσει πάλι προβλήματα.

Η κουβέντα που γίνεται για τον κεντρικό χαφ που θα έρθει δεν «αγγίζει» τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ούτε τον Αλεξανδρόπουλο. Η δε αναζήτηση για εξτρέμ (ένα ή δύο) δεν «ακουμπάει» τον Χατζηγιοβάνη, που στο μυαλό του Σέρβου είναι ο ένας εκ των δύο βασικών εξτρέμ. Εξ ου και η επιθυμία του να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο δε Διούδης δεν αλλάζει με τίποτα.

Στην κουβέντα των Ελλήνων βασικών σαφώς μπορεί να μπει και ο Κώτσιρας. Ηρθε για να διεκδικήσει τη θέση από τον Φακούντο Σάντσες και όχι για να αποτελέσει εφεδρική λύση. Οπως μπορεί να μπει και ο Πούγγουρας, όσο ο Σένκεφελντ θα παραμένει εκτός. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει ελληνικό κορμό και πιστεύει πολύ στους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Κάτι που θα φανεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ