Ολυμπιακός: Μια… εβδομάδα γεμάτη Θρύλο

Ολυμπιακός: Μια… εβδομάδα γεμάτη Θρύλο

Με έξι ματς σε οκτώ μέρες το EURO περνά σε δεύτερη μοίρα!

Μπορεί να βρισκόμαστε στην… καρδιά του EURO, καθώς ξεκινά η φάση των «16», ωστόσο είμαι βέβαιος ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού το απογευματινό παιχνίδι δεν πρόκειται να το δουν.

Ίσως κάποιοι να το παρακολουθήσουν σε… replay tv, αλλά live δύσκολο, έως αδύνατο. Εκτός αν διαθέτουν στο σαλόνια, δύο τηλεοράσεις. Γιατί πολύ απλά από αύριο, αρχίζει μία εβδομάδα γεμάτη Θρύλο. Για την ακρίβεια, οκτώ μέρες. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο η ομάδα θα δώσει έξι φιλικά.

Έχουμε και λέμε. Αύριο Σάββατο, πρεμιέρα με την Βόλφσμπεργκερ, την Κυριακή κόντρα στην γνωστή μας Κράσνονταρ. Την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Σάλτσμπουργκ και την Τετάρτη την ΤΣΣΚΑ Σόγιας. Τα άλλα δύο, είναι την Παρασκευή με την Ούφα και το Σάββατο κόντρα στην Κραϊόβα.

Και οι έξι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 19:00, οπότε στα… μισά ματς του EURO, θα δούμε τις καλύτερες φάσεις. Χωρίς πλάκα τώρα, το διάστημα με τα έξι φιλικά, είναι από τα πλέον κρίσιμα της φετινής σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε η ομάδα να δώσει τόσα πολλά ματς, σε μικρό χρονικό διάστημα, για έναν και μόνο λόγο. Για να δοκιμάσει σχήματα και φυσικά ενδεκάδες. Δεν γίνεται η ομάδα που θα παίξει κόντρα στην Βόλσμπεργκερ, θα αντιμετωπίσει την επομένη μέρα την Κράσνονταρ. Είναι αυτονόητο, ότι για κάποιους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, τα ματς θα αποτελέσουν ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση των Πειραιωτών παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Ο κόσμος επιστρέφει στο Καραϊσκάκη και για μένα ήταν η είδηση της ημέρας και όχι αν ο Σα είναι κοντά στους «λύκους» της Αγγλίας ή το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, εάν ο Πορτογάλος αποχωρήσει από την ομάδα. Οι λόγοι αυτονόητοι…

Υ.Γ. Στα μεταγραφικά πρέπει να κάνουμε όλοι μας υπομονή. Είναι αδύνατον, να κλείσουν όλα τα μέτωπα τέλη Ιουνίου. Θα ήταν ιδανικό σενάριο, αλλά δεν γίνεται σε καμία των περιπτώσεων να υλοποιηθεί. Έστω και αν οι πειραιώτες έχουν κινηθεί γρήγορα και έχουν αποκτήσει ήδη βασικά γρανάζια, όπως ο Τικίνιο και ο Κουντέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ