Βάτσλικ: Δείξε μου τον γκολκίπερ σου να σου πω τι ομάδα έχεις…

Βάτσλικ: Δείξε μου τον γκολκίπερ σου να σου πω τι ομάδα έχεις…

Όλα ξεκινούν από το Νο1. Και ο Ολυμπιακός φροντίζει να τηρεί αυτό τον ποδοσφαιρικό κανόνα. Ο Ζοσέ Σα έδωσε και πήρε πολλά από τον Ολυμπιακό. Ο Βάτσλικ έρχεται για να τον ξεπεράσει…

Το βιογραφικό του Τόμας Βάτσλικ εκλεκτό. Σπουδαία καριέρα στη Βασιλεία στα καλύτερα της Ελβετικής ομάδας, τρία χρόνια στη Σεβίλλη. Στην Βασιλεία που κυριαρχούσε και κυρίως στην Σεβίλλη που αποτελεί την καλύτερη Ισπανική ομάδα, μετά την άπιαστη τριάδα, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Ο βασικός τερματοφύλακας της Τσεχίας που είχαμε την ευκαιρία μέχρι πριν λίγες μέρες να τον βλέπουμε και να διαπιστώνουμε όλοι την αξία του. Ο Βάτσλικ άλλωστε μαζί με τον Σικ ήταν οι δύο βασικοί λόγοι που η Τσεχία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Η απίθανη εμφάνιση του στην πρεμιέρα με την Σκωτία όταν έπιασε τα πάντα αλλά και με την Ολλανδία κρατώντας το μηδέν ξεχώρισαν.

Ο Τόμας Βάτσλικ που αναμένεται την Κυριακή to μεσημέρι στην Αθήνα και καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα στα ερυθρόλευκα και επίσημα έρχεται με το καλύτερο βιογραφικό από όλους όσους τα τελευταία χρόνια υπερασπίστηκαν την ερυθρόλευκη εστία.

Στη μετά Νικοπολίδη εποχή ξεχώρισαν οι Ρομπέρτο και Σα καταφέρνοντας και οι δύο μέσα από τον Ολυμπιακό να πάνε μπροστά την καριέρα του.

Στον Ολυμπιακό έζησαν επιτυχίες, πήραν τίτλους, έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πήραν μεγάλα συμβόλαια και σημαντικές μεταγραφές με τον Ζοσέ Σα να αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει μέλος της Γουλβς ζώντας το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπαίνοντας στο μεγάλο κλαμπ των παικτών που από τον Ολυμπιακό έχουν πάρει μεταγραφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τόμας Βάτσλικ έρχεται ορεξάτος για μια νέα «περιπέτεια» στην καριέρα του δείχνοντας με την απόφασή του να ρίξει… άκυρο στη Νάπολι για χάρη του Ολυμπιακού πως οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες. Και συνάμα πόσο σημαντικό είναι για κάθε ποδοσφαιριστή το κύρος που διαθέτει στη «χρυσή» εποχή Μαρινάκη ο Ολυμπιακός.

Ο Τόμας Βάτσλικ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για το «κανόνα» του ποδοσφαίρου που λέει «δείξε μου τον γκολκίπερ σου να σου πω τι ομάδα έχεις». Από το Νο1 ξεκινάνε όλα. Και στον Ολυμπιακό δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση στη μετά Σα εποχή να ρισκάρουν.

Αν θα πιάσει ο Βάτσλικ; Αν θα μπει στο κλαμπ της «χρυσής» λίστας με τα ερυθρόλευκα γάντια;

Ουδείς μπορεί να απαντήσει. Αυτό που μπορεί να πει με σιγουριά είναι πως ο Βάτσλικ αποτελεί την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός. Επιλέγοντας καλύτερο τερματοφύλακα από αυτόν που είχε. Γιατί αυτή είναι η σωστή τακτική.

Να πηγαίνεις πάντα μπροστά και να ψάχνεις το καλύτερο. Να αντικαθιστάς τον ποδοσφαιριστή που παραχωρείς με καλύτερο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ