Ο Χατζισαφί δεν «κουμπώνει» στη μέχρι τώρα λογική της ΑΕΚ

Ο Χατζισαφί δεν «κουμπώνει» στη μέχρι τώρα λογική της ΑΕΚ

Η απρόσμενη εξέλιξη με τον Ιρανό άσο που αποτελεί πλέον βασική επιλογή της Ένωσης.

Ο Εσχάν Χατζισαφί βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ. Οι εξελίξεις με τον Ιρανό άσο ήταν ραγδαίες και πλέον θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη να μη φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο έμπειρος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Σπεαχάν της πατρίδας του, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022. Πέρυσι είχε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 27 ματς. Στο συμβόλαιό του έχει ρήτρα, με την οποία μπορεί να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Αυτό που έλεγαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ήταν αρχικά πως ο Χατζισαφί δεν είναι η πρώτη επιλογή και ότι κοιτάζουν κάτι καλύτερο και ξαφνικά όλα ανατράπηκαν και ο 31χρονος Ιρανός είναι πλέον στην pole position!

Ο Χατζισαφί που θυμάμαι εγώ ήταν ένας καλός ποδοσφαιριστής. Τη σεζόν 2017-2018. Πριν από τέσσερα χρόνια δηλαδή! Τον σημερινό δεν τον ξέρω. Δεν έχω ιδέα, όπως κανένας από όλους εμάς, σε τι κατάσταση είναι. Οι αριθμοί του τη σεζόν που τρέχει είναι οι εξής: 25 ματς πρωταθλήματος και τρία γκολ με δύο ομάδες. Πέρσι είχε 29 συμμετοχές και πρόπερσι 24.

Ο μεγαλύτερος ενδοιασμός που έχω έχει να κάνει με το σκεπτικό της ΑΕΚ για την αξιοποίησή του. Η ΑΕΚ παίρνει τον Χατζισαφί για αριστερό μπακ, ενώ τα τελευταία χρόνια ο Ιρανός παίζει είτε σαν εξτρέμ, είτε σαν επιτελικός μέσος!

Η συγκεκριμένη επιλογή της ΑΕΚ δεν «κουμπώνει» με τη μέχρι τώρα λογική των όσο πιο σίγουρων κινήσεων στα μεταγραφικά. Είπαμε όλοι κρίνονται στο γήπεδο, όμως ο Χατζισαφί δεν δείχνει να εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της νέας μεταγραφικής πολιτικής του Δικεφάλου. Κάτι που αποτυπώθηκε και στο πως υποδέχθηκε ο κόσμος τη συγκεκριμένη είδηση.

Ίσως η ΑΕΚ προχώρησε σε μια τέτοια επιλογή, με το σκεπτικό να μην κλείσει τον δρόμο στον Μάριο Μιτάι. Έναν παίκτη που έχει εντυπωσιάσει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να ποντάρει πολλά πάνω του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν τέθηκε καν θέμα να δοθεί δανεικός.

Μακάρι ο Χατζισάφι να δικαιώσει τις προσδοκίες και να βγει στην ΑΕΚ. Σίγουρα πάντως δεν είναι μια μεταγραφή που ενθουσιάζει και που θα μας έκανε να πούμε πως αναβαθμίζει τη θέση του αριστερού μπακ στην Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ