Δεν θα αργήσει η ώρα που ο Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί εκτεθειμένος…

Δεν θα αργήσει η ώρα που ο Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί εκτεθειμένος…

Μεγάλο βάρος έχει επωμιστεί ο προπονητής του τριφυλλιού. Τι περιμένει άραγε και δεν υποδεικνύει στην διοίκηση τους παίκτες που θέλει να του φέρουν;

Η εντύπωση είναι καθολική. Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Λοκομοτίβα εμφανίστηκε βελτιωμένος. Επαιξε πιο γρήγορα, οι παίκτες του κινήθηκαν περισσότερο χωρίς την μπάλα και έβγαλαν ορισμένους συνδυασμούς. Το ερώτημα είναι αν η βελτίωση είναι ικανή να τον καταστήσει ανταγωνιστικό στο διάστημα των δυο εβδομάδων που απομένουν μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Η απάντηση είναι όχι.

Η άρνηση δεν αφορά την σύγκριση με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αφορά την ισχύ του ώστε να προσπεράσει τον Αρη και να μην τον προσπεράσουν ο Αστέρας και το Περιστέρι. Δυστυχώς για τους πράσινους, με αυτό τον τρόπο πρέπει να γίνεται η σύγκριση. Ναι αλλά δεν θα είναι αυτός ο Παναθηναϊκός όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα, είναι ο αντίλογος. Εδώ γίνεται κάποιο λάθος. Αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός. Κι αν δεν είναι αυτός τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι με μειωμένη επιθετική ισχύ αν στο μεταξύ αποχωρήσει ο Χατζηγιοβάνης.

Να έρθουν παίκτες και να προσαρμοστούν μέσα σε δυο εβδομάδες ώστε να παίξουν στην πρεμιέρα μάλλον δεν γίνεται. Να φύγει ο 23χρονος εξτρέμ γίνεται. Κι εδώ γεννιούνται μια σειρά από ερωτήματα. Γιατί καθυστερούν τόσο οι μεταγραφές που όλοι συμφωνούν πως έχει ανάγκη η ομάδα. Γιατί δεν βρίσκονται οι κάταλληλοι είναι μια πρώτη φυσιολογική απάντηση. Σε μια τέτοια περίπτωση ας μην μιλήσουμε καλύτερα για το τμήμα σκάουτινγκ που λειτουργεί στην ΠΑΕ. Είναι μάλλον ανύπαρκτο.

Τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει, επομένως αυτός που μας μένει είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μεγάλο βάρος έχει επωμιστεί ο προπονητής του τριφυλλιού. Τι περιμένει άραγε και δεν υποδεικνύει στην διοίκηση τους παίκτες που θέλει να του φέρουν. Τι τον εμποδίζει να το κάνει αν πράγματι περιλαμβάνεται στα δικά του καθήκοντα αυτή η δουλειά;. Δεν αναφέρομαι φυσικά στις θέσεις. Αυτό, έτσι κι αλλιώς, δουλειά δική του είναι. Αναφέρομαι στα συγκεκριμένα πρόσωπα. Αυτά που ο ίδιος θα υποδείξει στην διοίκηση κι αυτά που θα εγκρίνει στον βαθμό που οι μάνατζερ στέλνουν σχετικές προτάσεις στην ΠΑΕ.

Η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που δεν πείθει ότι μπορεί να πετύχει κάτι αξιόλογο χωρίς μεταγραφική ενίσχυση. Και τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται γίνονται κατάμαυρα όταν ο μέσος οπαδός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός Σιδεράς τα καταφέρνει καλύτερα από τον Σάρλια. που ήρθε με μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες που να κάνουν διαφορά. Δυο εβδομάδες πριν από τη σέντρα τέτοιοι παίκτες δεν έχουν έρθει. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και σε λίγο οι οπαδοί θα παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι, μέσα από διαρροές , που η διοίκηση θα ρίχνει τις ευθύνες στον Γιοβάνοβιτς, κι ο κόουτς θα τις επιστρέφει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ