Ολυμπιακός – Όταν τα λόγια ακολουθούνται από… Ρόνι Λόπες

Ολυμπιακός – Όταν τα λόγια ακολουθούνται από… Ρόνι Λόπες

Ήταν αναμενόμενο πως ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί δυναμικά παρά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρόνι Λόπες είναι μεταγραφή Τσάμπιονς Λιγκ.

Πως είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής με τα προσόντα και την κλάση του Ρόνι Λόπες να έρχεται στην Ελλάδα;

Ο δαιμόνιος μεσοεπιθετικός που έκανε εξαιρετικές σεζόν στο Γαλλικό πρωτάθλημα με Λιλ, Μονακό, Νις, που ανάγκασε την Σεβίλλη να πληρώσει 25 εκατ. ευρώ το 2019 για να τον αποκτήσει, έρχεται στη χώρα μας για να συνεχίσει την καριέρα του. Στην μοναδική ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα. Σε όλα τα επίπεδα. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από το μίζερο επίπεδο του ποδοσφαίρου και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα ακόμη και όταν αποτυγχάνει στο χορτάρι, όπως συνέβη με τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς. Μια σύγκριση μας πείθει με το τι συμβαίνει στους… απέναντι.

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο Ρέντη ξέχωρα από το απαραίτητο «κράξιμο» έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους. Μέσα και έξω από το Ρέντη. Και τα λόγια του ήταν σίγουρο πως θα γίνουν πράξεις.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια μεταγραφή με έναν top class ποδοσφαιριστή ισχυροποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την μεσοεπιθετική του γραμμή. Ο Ρόνι Λόπες έρχεται με όλες τις προδιαγραφές για να… ρίξει το Καραϊσκάκη. Αν θα συμβεί θα το μάθουμε σε λίγο καιρό, το βιογραφικό του και οι ικανότητες του είναι εντυπωσιακές.

Ο Ρόνι Λόπες είναι η πρώτη απόδειξη πως τα λόγια στον Ολυμπιακό μετατρέπονται πάντα σε πράξεις. Και ο Πορτογάλος βιρτουόζος άσος είναι αρχή. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να ενισχύει με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με το φινάλε του καλοκαιρινού παζαριού να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το βασικό βεβαίως αυτή τη στιγμή είναι οι ερυθρόλευκοι να κάνουν το αυτονόητο με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Και όλα θα μπουν (ξανά) στο δρόμο τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ