Ολυμπιακός – Θα πέσουν οι σουίτες!

Ολυμπιακός – Θα πέσουν οι σουίτες!

Εάν ο Ρόνι Λόπεζ αρχίζει να ζαλίζει τους αντιπάλους με την ερυθρόλευκη…

Χωρίς πολλά λόγια και… σάλτσες, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει… παπάδες με την ερυθρόλευκη. Ο Ρόνι Λόπεζ, που βρίσκεται πλέον στην χώρα μας, είναι παίκτης από το πάνω ράφι. Κόστισε στη Μονακό 12 εκατομμύρια ευρώ και στη Σεβίλλη 25!

Αν λοιπόν, καθίσουμε να συζητήσουμε το αν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα, είναι τουλάχιστον αστείο και θα έπρεπε να μας πάρουν τα πληκτρολόγια. Παίκτης εγνωσμένης αξίας και το σημαντικότερο – κατά τη γνώμη μου – είναι ότι έχει στοιχεία που έλειπαν από το ρόστερ.

Η ποιότητά του αναμφισβήτητη. Μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα, όσο και σαν δεκάρι, κάτι που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη η ομάδα. Αφενός γιατί ο Φορτούνης θα αργήσει να επιστρέψει και αφετέρου ο Βαλμπουενά είναι παίκτης που θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις, αλλά δεν γίνεται να παίζει τρεις φορές την εβδομάδα.

Προσθέστε, ότι από τη μέση και μπροστά, πριν τον Λόπεζ, μόνο ο Μπουχαλάκης ήταν αριστεροπόδαρος. Ο Βραζιλιάνος, με πορτογαλικό διαβατήριο χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό πόδι, χωρίς να σημαίνει ότι το δεξί το έχει μόνο για να στέκεται. Και γκολ έχει βάλει με το «κακό» του πόδι και σέντρες ξυράφι…

Όταν βγήκε το όνομά του ξανά στην επιφάνεια, χάζευα βίντεο με τον παίκτη. Το 70% να κάνει με την φανέλα του Ολυμπιακού, από τις καλές στιγμές του, που υπάρχουν στο Youtube, πολύ απλά θα πέσουν οι… σουίτες.

Είναι παίκτης από αυτούς που λατρεύουν οι φίλοι των πρωταθλητών. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε σηκώσει από το καρεκλάκι εάν βρίσκεσαι στο γήπεδο και από τον καναπέ, αν βλέπεις το ματς από το σπίτι.

Εν κατακλείδι σε ένα καλοκαίρι που ξεκίνησε με το αριστερό για την ομάδα (αποκλεισμός από την Λουντογκόρετς), οι διοικούντες όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω, αλλά έφεραν στο λιμάνι ποδοσφαιριστή κλάσης. Σίγουρα όλα κρίνονται στο γήπεδο, αλλά με τέτοιου είδους κινήσεις μειώνεις τις πιθανότητες στο να μην βγει ο παίκτης.

Όσον αφορά τέλος την ρήτρα απόκτησης του Λόπεζ, σίγουρα είναι μεγάλη (ακούγεται για ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ). Αν ο παίκτης δέσει με την ομάδα και την βοηθήσει στην υλοποίηση των φετινών στόχων, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι πληρώσει τη ρήτρα για να τον κάνει δικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ