Τα «χώνει» για τον εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Τα «χώνει» για τον εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Η επιλογή του Γιοβάνοβιτς για τα άκρα της επίθεσης θα είναι και η πιο ακριβή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

Ο Ρομάν Λούντκβιστ θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Σουηδός χαφ θα έρθει στην Αθήνα εντός των ημερών και με την άφιξη του, ολοκληρώνονται οι κινήσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο 24χρονος μέσος έχει ένα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό «πακέτο», είναι σε παραγωγική ηλικία, όμως δεν έχει ξεχωρίσει σε υψηλότερο επίπεδο. Σαφώς, όλα θα φανούν στο γήπεδο και ο Γιοβάνοβιτς έχει το δικαίωμα να διαλέξει με ποιους θα επανδρώσει το ρόστερ του.

Περαιτέρω, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ξανά ότι όντως ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει στο κλείσιμο των μεταγραφών και έχασε το πλεονέκτημα του χρόνου που είχε, σε σύγκριση με τους εγχώριους ανταγωνιστές του που είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Από την άλλη, υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα για τη καθυστέρηση.

Με πρώτο και βασικότερο πως δυστυχώς, το Τριφύλλι δεν είναι ο ελκυστικός προορισμός που ήταν στο παρελθόν για κάθε παίκτη. Οπότε, όταν οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσεγγίζουν αποδεδειγμένα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αυτοί δεν έχουν ως πρώτη επιλογή να έρθουν στην Αθήνα, αλλά προτιμούν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για πιο υψηλό επίπεδο.

Όμως, όπως τώρα εξαντλούνται τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκού, εξαντλούνται και για τους παίκτες. Πλέον, όλοι σκέφτονται δύο και τρεις φορές πριν απαντήσουν αρνητικά σε μία πρόταση, γιατί κινδυνεύουν να χάσουν ένα εξάμηνου, στο πιο ευνοϊκό σενάριο.

Άρα και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού πλέον έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, συγκριτικά με τις προηγούμενες απόπειρες τους.

Επίσης, ένας αστάθμητος παράγοντας ήταν και η ατυχία. Προ δεκαημέρου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν σχεδόν συμφωνήσει με τον Ολλανδό χαφ της Φέγενορντ, Μαρκ Ντίμερς, έναν παίκτη από το «πάνω ράφι». Ωστόσο, λίγο πριν τις υπογραφές, ο Ντίμερς τραυματίστηκε στο γόνατο σε φιλικό με τις «ρεζέρβες» της Φέγενορντ και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση…

Αυτό που σίγουρα δεν είναι πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι τα χρήματα. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει το ελεύθερο στον Γιοβάνοβιτς να κοιτάξει πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές και υπό προϋποθέσεις, το κόστος μπορεί να υπερβεί και ένα επταψήφιο ποσό.

Ειδικά για τον αριστερό εξτρέμ, ο Σέρβος προετοιμάζεται για την πιο ακριβή επιλογή του φετινού καλοκαιριού, ώστε να επιλέξει εκείνον που θα ανεβάσει επίπεδο την επίθεση. Για αυτό, όμως, και ο 59χρονος τεχνικός νιώθει πιεσμένος για να κάνει την κατάλληλη επιλογή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ